www.plasedepescuit.ro - o platforma online dedicata pescuitului profesional

Joi, 27 Februarie 2014, ora 11:26
3658 citiri
www.plasedepescuit.ro - o platforma online dedicata pescuitului profesional

Sunteti pescar profesionist sau doar amator? www.plasedepescuit.ro va pune la dispozitie o gama completa de plase de pescuit de cea mai buna calitate.

De la diferite plase pescaresti profesionale precum setca sau orice tip de navod pescaresc, pana la viviere, sfori, franghii si accesorii pentru plase pescuit, platforma online www.plasedepescuit.ro ofera servicii personalizate in functie de cerintele si nevoile clientilor.

Produsele de baza, confectionate din materiale rezistente si inovative, sunt importate de la cei mai mari furnizori de la nivel international, ceea ce asigura calitatea produsului finit.

In spate se afla o echipa profesionista de oameni cu o experienta de peste 15 ani in domeniul confectionarii de plase de pescuit, care se dedica tuturor persoanelor interesate oferind consultanta gratuita pentru achizionarea celei mai bune solutii.

Din dorinta de a mentine permanent interesul clientilor sai, PlasedePescuit.ro se concentreaza sa aduca cele mai noi si mai calitative produse pe piata din Romania. Astfel, in premiera pentru tara noastra si chiar pentru Europa de Est, incepand cu anul 2013 catalogul de produse a fost imbunatatit cu un nou tip de plasa de pescuit din nailon multifilament "Silky Net". Setca este confectionata din acest tip de plasa.

Navodul pescaresc este cel mai mare echipament de pescuit, utilizat pe suprafete intinse de apa, lacuri, mari si oceane, preponderent in pescuitul industrial. Confectionam orice tip de navod pescaresc.

Mai mult decat atat, pentru a asigura diversitate si o gama extinsa de produse, pe site pot fi comandate si plase de protectie utilizate in domeniul constructiilor sau plase pentru terenuri de sport.

Un lucru foarte important de mentionat este faptul ca toate plasele pescaresti comercializate pe aceasta platforma online sunt in conformitate cu reglementarile actuale de protectie a mediului inconjurator. Nu se comercializeaza niciun fel de plase de pescuit monofilament. www.plasedepescuit.ro nu sustine si nu incurajeaza in niciun fel pescuitul ilegal.

O scurta istorie a plaselor de pescuit o gasiti aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Fishing_nets

Pentru informatii suplimentare dar si pentru a va contura o imagine completa despre serviciile si produsele platformei online www.plasedepescuit.ro, va invitam sa o accesati cu incredere.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Eveniment Quarterly Report

România extremelor: Cea mai mare creștere economică din regiune, dar și cea mai ridicată inflație și cele mai scumpe împrumuturi. Tabloul economic polarizat al țării în 2024
România extremelor: Cea mai mare creștere economică din regiune, dar și cea mai ridicată inflație și cele mai scumpe împrumuturi. Tabloul economic polarizat al țării în 2024
Presiunile actuale pe piața muncii din România, combinate cu o inflație încă ridicată, sunt factori cheie care vor determina o creștere semnificativă a salariului nominal în 2024. Această...
5 lucruri pe care nu ar trebui să le spunem niciodată mecanicului auto atunci când mergem cu mașina în service
5 lucruri pe care nu ar trebui să le spunem niciodată mecanicului auto atunci când mergem cu mașina în service
Vizitarea unui atelier auto necesită un anumit cod de conduită pentru a evita surprizele neplăcute. Atelierul este locul unde se efectuează întreținerea periodică a mașinii și se...
#plase pescuit, #navoade, #producator plase pescuit, #platforma pescuit , #marketing