ADN-ul antreprenorului modern de succes, radiografiat la Bucuresti Business Days

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 21:46
1826 citiri
ADN-ul antreprenorului modern de succes, radiografiat la Bucuresti Business Days

In zilele de 10 si 11 decembrie 2014, 1.500 de participanti si 150 de speakeri sunt asteptati la Bucuresti, la cel mai mare eveniment de business din acest an, Bucuresti Business Days, ce va avea loc la Centrul de Evenimente al Hotelului Caro.

In urma interviurilor echipei Business Days cu antreprenori din toata tara, au fost extrase patru mari categorii de valori care se regasesc in combinatii, ponderi sau prioritati diferite la toti oamenii de afaceri de succes, fie ca vorbim de generatiile care au pornit pe calea antreprenoriatului imediat dupa Revolutia din 1989, fie ca vorbim de generatia nascuta din cenusa crizei financiare ce a inceput in 2008.

"Ne place sa spunem ca ele reprezinta ADN-ul de baza al businessman-ului modern, calit in noua paradigma economica, ADN in jurul caruia sunt construite evenimentele Business Days:

  • inovatie, creativitate, adaptabilitate, flexibilitate, acceptarea schimbarii ca si constanta;
  • pasiune, placerea pentru munca bine facuta, excelenta;
  • determinare, perseverenta, rabdare, forta de a trece peste obstacole, rezistenta in fata provocarilor;
  • progres, performanta, evolutie, productivitate, eficienta", spune Laszlo Pacso.

Temele alese pentru editia de la Bucuresti reflecta nevoile de dezvoltare ale antreprenorilor romani, asa cum au rezultat din intalnirile si studiile realizate de organizatori. Astfel, domeniile de interes ale antreprenorilor din zona de sud-est a tarii sunt: vanzarile / negocierea, networkingul, comunicarea, maketingul de produs, excelenta in relatia cu clientii, social media, managementul echipelor si leadership.

In cadrul Bucuresti Business Days, va fi lansat cel de-al patrulea numar al revistei Business Days Magazine, care va reuni povestile unora dintre cei mai de succes antreprenori din Romania, precum si analize si tendinte de ultima ora care dicteaza evolutia afacerilor.

In primele doua saptamani de campanie, respectiv pana pe data de 23.11.2014, ora 23.59, este in vigoare oferta de tip early-bird, prin care oricine poate participa la eveniment cu o reducere din start de 15% la orice tip de acces.

Costurile biletelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata.

Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp. Studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
#antreprenori Bucuresti Business Days, #eveniment antreprenori Business Days , #oameni afaceri