Cati bani au pierdut bogatasii Romaniei in criza

Marti, 05 Iulie 2011, ora 12:44
1801 citiri
Cati bani au pierdut bogatasii Romaniei in criza
Foto: Adevarul

V-ati intrebat cum s-au imbogatit. Dar cat au pierdut in criza? Unii din cei mai importanti oameni de afaceri din Romania au raspuns cu cifre. Altii dintre ei au evitat sa spuna altora cum au trecut prin criza.

Omul de afaceri Jean Valvis spune ca nu a pierdut bani in criza. Nu ca ar fi fost ocolit de probleme... "Nu am pierdut bani, am lungit planurile de recuperare a sumelor, am continuat investitiile, gandindu-ma ca aceasta criza este provizorie. M-am bazat pe liniile principale, cereale, energie verde, m-am focusat pe obiective de viitor, pe primele necesitati. Continui sa investesc, iar cel mai important proiect este cel cu energiile regenerabile, proiect pentru care astept confirmarea legii 220", declarat Valvis pentru MONEY.ro.

El a declarat, anterior, ca toate proiectele lui in energie regenerabila vor fi anulate, daca legea de sprijinire a investitiilor in domeniu va fi modificata.

Camelia Sucu, una dintre cele mai cunoscute femei din mediul de afaceri autohton, proprietara Class Living, business din industria mobilei de lux, a pierdut 1 milion de euro in perioada 2008 -2010. Totusi, este multumita ca a reusit sa treaca peste criza cu o echipa completa si cu un business in dezvoltare. Cititi mai mult despre Cati bani au pierdut bogatasii Romaniei in criza pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Secţiunea de pe Facebook dedicată special ştirilor va dispărea din aplicaţia platformei pentru Statele Unite şi Australia, în contextul în care Meta se distanţează de acest domeniu din...
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
După începerea invaziei din Ucraina provocată de Vladimir Putin în februarie 2022, sancțiunile țărilor din Occident au curs fără încetare împotriva Moscovei, pentru a-i diminua...
#pierderi oameni afaceri, #afaceri pierderi, #Camelia Sucu pierderi , #oameni afaceri
Comentarii