Cel mai bogat roman infiinteaza Asociatia investitorilor romani

Duminica, 31 Martie 2013, ora 16:35
5843 citiri
Cel mai bogat roman infiinteaza Asociatia investitorilor romani
Foto: Antena 3

Presedintele grupului Interagro, Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania, a initiat formarea, impreuna cu alti oameni de afaceri autohtoni, a unei ascociatii a antreprenorilor romani.

"Am observat de-a lungul anilor modul absolut unitar in care firmele straine, agentii economici straini au stiut sa se organizeze prin Consiliul Investitorilor Straini.

Initiativele acestuia s-au soldat de cele mai multe ori cu succes, in sensul ca acte normative cu caracter economic si de alta natura au fost inspirate si din dorinta acestora, care au stiut sa isi sustina cauza. Din punctul meu de vedere, este o treaba de laudat si nu de criticat!", a declarat omul de afaceri Ioan Niculae la emisiunea "O data in viata", difuzata la TVR.

"In acest sens am initiat formarea, impreuna cu alti oameni de afaceri romani a unei asociatii a antreprenorilor romani, care se va reuni, in premiera, pe 17 aprilie, orele 17:00, la Hotel Marriott", a precizat acesta.

Potrivit lui Niculae, antreprenor roman inseamna toti cei care, in afara locurilor de munca pentru familie, reusesc sa creeze si cel putin alte 2-3 locuri de munca pentru altcineva din afara familiei.

"Sa constituim asadar, daca nu ceva in oglinda, ceva similar, un Consiliu al Investitorilor Romani, prin care sa spunem ceea ce ne dorim in privinta mediului economic.

Noi, antreprenorii romani asiguram peste 50% din forta de munca din Romania si peste 30% din Produsul Intern Brut al tarii - si cred ca ar fi cazul ca in acest moment sa avem si noi o voce unitara, care sa ne sustina interesele, care sunt dealtfel interesele tarii", a precizat Niculae.

#Ioan Niculae Asociatia investitorilor romani, #Ioan Niculae asociatie antreprenori, #Ioan Niculae asociatie oameni afaceri , #oameni afaceri