Ziare.com

Cel mai bogat roman infiinteaza Asociatia investitorilor romani

Duminica, 31 Martie 2013, ora 16:35

   

Cel mai bogat roman infiinteaza Asociatia investitorilor romani
Presedintele grupului Interagro, Ioan Niculae, cel mai bogat om din Romania, a initiat formarea, impreuna cu alti oameni de afaceri autohtoni, a unei ascociatii a antreprenorilor romani.

"Am observat de-a lungul anilor modul absolut unitar in care firmele straine, agentii economici straini au stiut sa se organizeze prin Consiliul Investitorilor Straini.

Initiativele acestuia s-au soldat de cele mai multe ori cu succes, in sensul ca acte normative cu caracter economic si de alta natura au fost inspirate si din dorinta acestora, care au stiut sa isi sustina cauza. Din punctul meu de vedere, este o treaba de laudat si nu de criticat!", a declarat omul de afaceri Ioan Niculae la emisiunea "O data in viata", difuzata la TVR.

"In acest sens am initiat formarea, impreuna cu alti oameni de afaceri romani a unei asociatii a antreprenorilor romani, care se va reuni, in premiera, pe 17 aprilie, orele 17:00, la Hotel Marriott", a precizat acesta.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Potrivit lui Niculae, antreprenor roman inseamna toti cei care, in afara locurilor de munca pentru familie, reusesc sa creeze si cel putin alte 2-3 locuri de munca pentru altcineva din afara familiei.

"Sa constituim asadar, daca nu ceva in oglinda, ceva similar, un Consiliu al Investitorilor Romani, prin care sa spunem ceea ce ne dorim in privinta mediului economic.

Noi, antreprenorii romani asiguram peste 50% din forta de munca din Romania si peste 30% din Produsul Intern Brut al tarii - si cred ca ar fi cazul ca in acest moment sa avem si noi o voce unitara, care sa ne sustina interesele, care sunt dealtfel interesele tarii", a precizat Niculae.

Sursa: rNews

Articol citit de 5201 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Urmasul lui Malaxa!

De astfel de oameni avem nevoie, investitori in industrie, ...
Potentzialul tehnic al Romaniei este putin folosit, nu este la nivelul istoriei industriei din tzara, de realizarile din trecut!
Romania producea la nivel european, eram inaintea Austriei in perioada interbelica!

 

 

Mda,

Un alt mafiot al carui loc ar trebui sa fie dupa grati!

 

 

Bla-bla

Da, ai nevoie de asemenea oameni in industrie pentru a reinvesti ceea ce au furat de la stat !? Stii ca individul a fost colonel de Securitate pe vremea lui Ceausescu, iar daca da, te afecteaza cumva la partea etica ori ba(ca pe el se pare ca-l afecteaza exact ...in spate)?

 

 

Pai care nu a fost?

Patriciu, Voiculescu, Catarama ...

 

 

Si ce daca a fost securist, comunist ..?!

Important sa nu fi facut rau oamenilor, sa nu fi facut politzie politica, sa nu fi fost comunist fanatic ....
In rest, oamenii de valoare a societatzii erau in frunte, era nevoie de ei!

 

 

Asociatia investitorilor,

sau a exsecuristilor (!?) mafioti ?

 

 

@Maxi

Ce fel de liberal esti dumneata daca aperi comunismul si "excelentza" oamenilor din politzia politica a lui Ceausescu ? Vad ca ai 58 de ani,deci e logic sa pot crede ca ai facut parte din grupul celor de valoare de care societatea criminala comunista avea nevoie. Liberal,auzi la el, daca ar invia Bratianu ti-ar smulge capul de pe umeri !!Fiind atat de fascinat de valorile societatii comuniste,probabil ca nici nu stii cine a fost Bratianu,te multzumesti cu alde Kakarau si cu Patriciu-Kariciu ?!

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor