Cum fac doi tineri cu tupeu bani din factura de intretinere

Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 14:32
3076 citiri
Cum fac doi tineri cu tupeu bani din factura de intretinere

Au renuntat la confortul unui job bine platit pentru provocarea antreprenoriatului. Programatorii Bogdan si Valentin si-au pus toate planurile pe Internet. Literalmente.

"Daca cineva imprumuta o idee de la noi, este cel mai bun lucru care ni se poate intampla". Nu o spun miliardarii Larry Page si Sergey Brin, al caror motor de cautare (Google) ocupa doua treimi din piata si, teoretic, nu ar avea motive sa se teama de concurenta, scrie MONEY.ro.

Este un motto care ii ghideaza in business pe doi tineri de 27 de ani, despre care presedintele asociatiei de locatari de pe scara ta e posibil sa fi auzit. Sa fie aroganta?

Bogdan si Valentin sau "departamentul de strategie si vanzari", respectiv "back-office-ul", cum isi spun in gluma, au pus pe picioare Aviziero, o aplicatie online care "simplifica munca administratorilor de bloc si le arata lunar proprietarilor cum s-a calculat intretinerea". Descrierea este transcrisa de pe cartea de vizita a lui Bogdan si rezuma o idee la implementarea careia au inceput sa lucreze din decembrie 2009.

Aplicatia a fost lansata in parametri normali de un an.

Citeste mai multe despre Cum fac doi tineri cu tupeu bani din factura de intretinere pe Money.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#bani factura de intretinere, #afaceri factura de intretinere , #oameni afaceri