Ziare.com

Executive MBA: O experienta complexa de business pentru tine

Duminica, 06 Mai 2012, ora 09:11

   

Executive MBA: O experienta complexa de business pentru tine
Cursurile de Executive MBA inseamna mai mult decat un MBA, si pot fi o alegere inteleapta pentru tine, daca ai cel putin trei ani de experienta manageriala si cauti un nivel de complexitate crescut fata de experienta de business pe care o ai deja.

Diploma de EMBA presupune ca ai o viziune de ansamblu asupra unei companii, ca intelegi corelatiile si modul de functionare al tuturor departamentelor, ca ai o buna intelegere a pietei de business locale si globale dar si ca ai dobandit abilitati de leadership si de comunicare foarte bune, sustine Bianca Ioan, Director Marketing, Program Executive MBA ASEBUSS - Institutul de Administrare a Afacerilor.

Dan Bulucea (Google Romania), Rucsandra Hurezeanu (Ivatherm) sau Daniel Boaje (Mc Donald's Romania) sunt doar cativa dintre directorii care au absolvit un astfel de program si au demonstrat ce inseamna sa acumulezi cunostinte pe baza acestui model de invatare accelerata din cadrul programului EMBA.

"Programele de Executive MBA difera de programele MBA, atat prin nivelul ierarhic pe care acestia se situeaza si de obiectivele de cariera pe care si le propun", a declarat Bianca Ioan pentru Business24.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Citeste mai departe despre Executive MBA: O experienta complexa de business pentru tine pe Business24.ro

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 882 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor