Forbes: Fotografia "Titanii filantropiei"

Autor: Ana Ilie
Miercuri, 19 Septembrie 2012, ora 10:01
3885 citiri
Forbes: Fotografia "Titanii filantropiei"

Pe coperta revistei Forbes de luna aceasta, a 30-a editie anuala a editiei Forbes 400, care prezinta clasamentul celor mai bogati oameni de pe planeta, se afla fotografia celor mai darnici bogatasi ai lumii.

12 "Titani ai filantropiei" au fost imortalizati pe coperta Forbes, fiind persoanele care doneaza cei mai multi bani actelor caritabile, informeaza Yahoo.

Donatorii, care si-au facut un scop in viata din a ramane in memoria colectiva nu pentru sumele pe care le-au castigat ci pentru cele pe care le-au donat, au fost pozati de fotograful Forbes Michael Prince in Trustees Room, a Bibliotecii Publice din New York.

In fotografie, de la stanga la dreapta, se afla Warren Buffett, Oprah Winfrey, Bill Gates, Melinda Gates, Peter Peterson, Leon Black, Jon Bon Jovi, Marc Benioff, David Rubenstein, Steve Case, Laura Arrillaga-Andreessen si Marc Andreessen.

Acesti 12 oameni reprezinta un volum de bogatie greu de imaginat. Nici mai mult nici mai putin de 126 de miliarde de dolari.

Aceasta adunare de miliardari filantropi si-a dedicat nu numai banii, ci si timpul actiunilor caritabile.

Fotografia a fost facuta cu ocazia primului Summit pentru Filantropie Forbes 400, organizat la 26 iunie, care a reunit 161 de miliardari care, atunci cand nu sunt preocupati sa-si sporeasca averile, se dedica rezolvarii unora dintre cele mai stringente probleme ale omenirii. Chiar si intr-o societate atat de exclusivista, cei 12 fotografiati de Prince sunt cu un nivel deasupra.

Volumul de bani donat de acestia este extraordinar. Bill si Melinda Gates au o fundatie influenta la nivel global; Warren Buffett si-a donat 99% din bani; Oprah Winfrey si-a daruit timpul si banii pentru a rezolva problema saracilor din Africa; sotii Arrillaga-Andreessen si Andreessen au declarat ca vor dona jumatate din profit pe masura ce il fac; si Bon Jovi este plasat de Forbes pe primul loc in clasamentul celebritatilor care isi doneaza banii cauzelor bune.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Forbes miliardari, #Forbes 400 fotografie, #Forbes miliardari filantropi, #Forbes titani filantropie , #oameni afaceri