Ice Bucket Challenge: Oameni de afaceri din Romania care si-au turnat apa rece in cap

Marti, 26 August 2014, ora 21:28
4267 citiri
Ice Bucket Challenge: Oameni de afaceri din Romania care si-au turnat apa rece in cap

Provocarea "Ice bucket", ultimul fenomen viral de pe Internet si nu numai a cuprins intreaga lume, de la sefi de stat la vedete si de la jurnalisti la oameni de afaceri si oameni obisnuiti, utilizatori ai retelelor de socializare.

Fenomenul a demarat in urma cu aproape doua luni, intr-o emisiune televizata din Statele Unite, pe 30 iunie, fiind dedicat descoperirii unui leac pentru scleroza laterala amitrofica.

Campania a capatat amploare cand provocarea a fost acceptata de Mark Zuckerberg si de Bill Gates, scrie Business Review, care arata ca, pana in prezent, Asociatia ALS a reusit sa stranga 79 de milioane de dolari pentru lupta impotriva teribilei boli.

Andreea Esca si CEO-ul ProTV, uzi pana la piele, in direct - au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge (Galerie foto)

Curand, comunitatea oamenilor de afaceri din Romania a urmat exemplul si cativa dintre reprezentantii sai au acceptat provocarea "Ice bucket".

Iata care sunt unii dintre cei mai importanti oameni de afaceri ale unora dintre cele mai mari companii din Romania care au acceptat sa-si toarne o galeata cu apa rece in cap:

Mark Hilton, CEO la KFC Romania

Mark Hilton si-a turnat o galeata cu apa rece in cap, iar compania sa a initiat o campanie speciala pentru provocarea ALS. Astfel, pentru fiecare galeata de apa pe care un client KFC si-o toarna in cap, restaurantul va dona 32 de lei Aliantei Nationale pentru Boli Rare din Romania, precum si Asociatiei ALS.

Dragos Atanasiu, proprietar al Eurolines si Tui Travel

Proprietarul companiilor de transport a acceptat sa-si toarne trei galeti cu apa in cap si a facut o donatie catre Societatea de Scleroza Multipla din Romania.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro Tv

Aleksandras Cesnavicius a facut o donatie, s-a udat pana la piele si a facut cateva "nominalizari" pentru a-si turna apa in cap: Ilie Nastase sau Tudor Chirila.

Fenomenul "galeata cu apa rece": Vedetele si presedintii care si-au turnat apa in cap (Galerie Video)

Alti oameni de afaceri care au acceptat apelul provocarii "Ice bucket" sunt Radu Florescu - CEO Saatchi&Saatchi, Mihai Marcu - CEO Medlife sau Bernard Court - CEO Carrefour Romania.

De asemenea, provocarea a fost acceptata si de politicienii democrat-liberali Monica Macovei si Cristian Boureanu. De asemenea, provocarea a fost lansata si Elenei Udrea, lui Cozmin Gusa si Sebastian Ghita.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#oameni de afaceri ice bucket, #oameni afaceri provocare ice bucket, #oameni afaceri galeti apa, #provocare ice bucket , #oameni afaceri