La multi ani, Romania! - Iata ce-i doresc oamenii de afaceri

Joi, 01 Decembrie 2011, ora 11:45
3043 citiri
La multi ani, Romania! - Iata ce-i doresc oamenii de afaceri
Fotomontaj Ziare.com

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei am stat de vorba cu mai multe persoane publice pentru a afla ce ganduri bune au pentru tara noastra, dar si pentru locuitorii sai.

Stefan Vuza, Sorin Minea, Marius Ghenea, Radu Enache, Marius Cristescu si Ilie Carabulea sunt doar cativa dintre oamenii de afaceri care si-au marturisit gandurile pentru romani si tara lor sau si-au oferit sfatul pentru dificilul an economic care urmeaza.

Omul de afaceri Stefan Vuza, presedintele grupului Serviciile Comerciale Romane, le doreste romanilor sa se defineasca prin calitatile bune pe care le au.

"Sa sarbatorim tara in mod real: a sarbatori la noi inseamna sa mancam si sa bem, cand ar trebui sa ne vizitam tara, sa-i cunoastem cultura, sa multumim celor care ne-au ajutat intr-un an de zile", indeamna Vuza, intr-un interviu acordat Ziare.com.

"Noi stim doar bere si mici si sa strigam in strada", conchide omul de afaceri Stefan Vuza.

Presedintele Romalimenta, Sorin Minea, le doreste multa sanatate romanilor..."Si asta costa al naibii de mult", critica omul de afaceri.

Minea opineaza ca Ziua Nationala nu este ziua romanilor, criticand faptul ca "este aleasa si respectata din fata garii'".

La multi ani, Romania! - presedintele Romalimenta, Sorin Minea

"In afara faptului ca-i vad pe politicieni dand din manutele lor zglobii, nu am vazut nicio sarbatoare. Cred ca romanii habar nu au ca-i ziua lor de 1 Decembrie", conchide presedintele Romalimenta.

Parintele firmei Flamingo, Marius Ghenea, doreste Romaniei, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, sa isi foloseasca mai bine potentialul, in cadrul Uniunii Europene, iar romanilor - curajul de a indrazni mai mult.

"Atat Romaniei, cat si romanilor le doresc cele mai bune lucruri de ziua lor. Romaniei ii doresc sa isi realizeze, cat mai rapid, potentialul mult mai mare pe care il are in Uniunea Europeana si in concertul global al statelor lumii, fata de pozitia pe care o ocupa acum", a declarat Ghenea.

Radu Enache, actionarul majoritar al Continental Hotels, le ureaza romanilor sa aiba rabdare si intelepciune.

"Sa se preocupe serios de destinele tarii, in viitorul an electoral", a declarat Radu Enache.

La multi ani, Romania! - Marius Ghenea si Radu Enache

Marius Cristescu, presedintele Bega Grup, le ureaza romanilor un lucru pe care dumnealui il considera foarte important: sa inceapa sa-si deschida ochii si sa vada mai bine realitatea.

"Daca fiecare este foarte bun in ceea ce face, atunci Romania merge mai bine si toata lumea va trai mai bine. Fiecare sa-si vada de treaba lui si asa va fi cel mai mare ajutor pentru stat", a opinat Cristescu.

Ilie Carabulea, proprietarul holdingului Atlassib, doreste Romaniei ce este mai important pentru bunastarea fiecarui cetatean al sau:

"Sa treaca usor prin criza si sa se stabilizeze economia romaneasca", a declarat Carabulea.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#oameni afaceri urari Romania, #Stefan Vuza Sorin Minea, #Radu Enache Marius Ghenea, #ziua nationala oameni afaceri , #oameni afaceri