Numarul miliardarilor din Marea Britanie a crescut in ultimul an

Duminica, 08 Mai 2011, ora 16:59
1356 citiri
Numarul miliardarilor din Marea Britanie a crescut in ultimul an

Numarul miliardarilor din Marea Britanie a crescut in ultimul an, de la 53 la 73, iar valoarea lor a crescut si ea, cu 18%.

Criza economica a redus cu 155 miliarde de lire sterline averile totale ale celor 1.000 de bogati de pe lista, in 2009, dar acum ei valoreaza 395,8 miliarde de lire sterline, potrivit listei prezentate de Sunday Times.

Pe lista figureaza 108 femei. Este nevoie de o avere de cel putin 70 milioane de lire sterline pentru a intra pe lista 2011, comparativ cu 63 milioane in 2010 si 55 milioane in 2008.

Lakshmi Mittal continua sa fie pe primul loc, dar averea i-a scazut cu aproape cinci miliarde de lire in ultimul an (20%), fiind acum de 17,5 miliarde. Aceasta este cea mai mare "cadere" de pe lista.

Cea mai mare crestere o inregistreaza un alt magnat al otelului, Alisher Usmanov, care a ajuns pe locul 2, dupa ce si-a adaugat 7,7 miliarde de lire sterline la avere. Averea este estimata la peste 12 miliarde de lire sterline.

Ducele de Westminster si-a sporit averea cu 250 milioane de lire, dar a iesit din top 3, pentru prima data din 1999. Averea sa este estimata la 7 miliarde de lire sterline.

Si Roman Abramovici este in top 3. El a cazut de pe locul 2, ocupat anul trecut, pe 3, iar averea este estimata la 10 miliarde de lire sterline.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#miliardari Marea Britanie, #averi miliardari Marea Britanie , #oameni afaceri