Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Joi, 04 Decembrie 2014, ora 14:09
2083 citiri
Peste 1.000 de posibili parteneri de afaceri te asteapta la Bucuresti Business Days

Antreprenorii care cauta solutii, parteneri de afaceri si planuiesc sa isi extinda activitatea, vor gasi cele mai potrivite raspunsuri si oportunitati prin participarea la cel mai amplu eveniment de afaceri din Romania, Bucuresti Business Days, care se va desfasura in perioada 10- 11 decembrie, in cadrul Centrului de Evenimente al Hotelului Caro Hotelului Caro.

Alaturi de cei peste 1.000 de oameni de afaceri asteptati sa participe, antreprenorii care doresc sa isi dezvolte afacerea, inclusiv in plan international, vor gasi cadrul oportun pentru acest lucru, prin contextul de networking creat, prin serile de networking internationale si workshop-urile dedicate dezvoltarii companiilor la nivel global.

Laszlo Pacso, Fondator si Coordonator proiecte Business Days, afirma ca: "Orasele antreprenoriale, precum Bucuresti, isi construiesc strategia de crestere prin dezvoltarea abilitatii de business networking sau prin arta de a stabili relatii de afaceri si interumane eficiente. Oamenii de afaceri din orasele puternic antreprenoriale au inteles ca in noua paradigma economica este foarte important spiritul asociativ si cooperarea pentru succesul pe termen lung. Au inteles puterea cuvantului ‹‹noi›› si importanta de a te lupta pentru binele comunitatii din care faci parte. De aceea am dezvoltat in cadrul Business Days instrumente de business networking unice pe piata, puternice atat pentru afacerile aflate la inceput de drum, cat si pentru antreprenorii consacrati".

Cadrul complex de networking creat de Bucuresti Business Days are impact direct si imediat asupra antreprenorilor participanti. Serviciul de matchmaking si aplicatia de networking meet me faciliteaza stabilirea de intalniri de afaceri in timpul evenimentului. Acestora li se adauga serile internationale, sesiunile open, intalnirile informale de business networkingce au loc pe durata desfasurarii manifestarilor speciale (degustari de vinuri, prezentari de moda, lansari de produse si servicii, seri speciale pentru clientii companiilor partenere, intalniri ale diverselor comunitati de afaceri).

Costurile tichetelor de acces precum si formularul de inscriere se gasesc pe pagina dedicata http://www.businessdays.ro/Evenimente/Bucuresti-2014. Tipurile de acces de tipul BASIC si PREMIUM sunt MULTIPASS si permit accesul la eveniment cu acelasi badge pentru mai multe persoane, nu in acelasi timp.

Studentii si profesorii beneficiaza de 50% reducere, insa pentru ei exista un numar limitat de locuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#eveniment antreprenoriat oameni afaceri, #eveniment Bucurestu Business Days , #oameni afaceri