Ziare.com

Prof. Radu Golban: Cum ar schimba mediul de business soarta Romaniei, in 2014

Joi, 02 Ianuarie 2014, ora 21:16

   

Prof. Radu Golban: Cum ar schimba mediul de business soarta Romaniei, in 2014
Radu Golban, profesorul universitar care a descoperit documente care ar atesta o datorie istorica a Germaniei catre Romania, de pana la 20 de miliarde de euro, dar care si-a anuntat recent si intentia de a candida la alegerile europarlamentare din primavara, vorbeste despre ce ar trebui sa faca oamenii de afaceri din Romania pentru un an nou mai bun.

Acesta ii incurajeaza sa se implice in viata politica mai mult, astfel incat economia romaneasca sa capete mai mult forma pe care si-o doresc ei, decat cea pe care si-o doreste clasa politica din prezent.

"Implicarea oamenilor de afaceri in acel mediu numit 'politica' ar insemna ca deciziile tarii sa fie influentate chiar de ei insisi, intr-un mod direct si nu prin sponzorizarea tacita a unor exponenti mediocri si imorali ai lumii politice", a declarat Radu Golban, in cadrul unui interviu acordat Business24.

Citeste interviul integral cu Prof. Radu Golban pe Business24.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 460 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor