Toamna se numara tendintele in eCommerce

Luni, 05 Septembrie 2011, ora 23:25
977 citiri
Toamna se numara tendintele in eCommerce

Evenimentul "TECOMM Conference& Expo", organizat in perioada 13-14 octombrie 2011, la Cluj Napoca, este dedicat proprietarilor de magazine online, furnizorilor acestora si celor care intentioneaza sa dezvolte un business in online.

eCommerce in Romania inseamna peste 4.200 de magazine online, din care aproximativ 40% sunt magazine active.

Aflata in continua crestere, piata de comert electronic din Romania permite desfasurarea de tranzactii de milioane de euro lunar. Astfel, in 2009, comertul online din Romania crescuse cu peste 75% fata de 2008 si era responsabil de desfasurarea a 1.200.000 de tranzactii, in valoare de 93 de milioane de euro. In 2010 s-a inregistrat o crestere cu 38% a platilor online fata de anul precedent . Pentru 2011 se anunta o crestere de 25% a acestui segment de piata si de 40% a volumului de plati online.

La nivel european in anul 2010, cel mai bine clasate tari in ceea ce priveste procentul populatiei care face cumparaturi pe internet sunt Norvegia (71%), Danemarca (68%), si Marea Britanie, la egalitate cu Olanda (68%)

TeCOMM ofera informatii si solutii pentru probleme specifice, studii de caz eficiente pentru optimizarea activitatii de comert online.

Lista speakerilor la TECOMM s-a imbunatatit cu doua nume importante: Pavol Magic (Head of Communication - ETARGET) si Mihai Manoliu (Sales Manager - ePayment). Alaturi de ei vorbesc: Marius Ghenea (Fit Distribution), Bogdana Butnar (Google Romania), Dorin Boerescu (2Parale), Alexandru Israil (MarketMinds), Cristian Manafu (The Connector), Cristian Herghelegiu (ePayment), Liviu Taloi (WebAudit), Cristi Ignat (2Parale), Gabriel Curcudel (AdvertPoint), Bogdan Manolea (legi-internet.ro), Lorand Mynio ((INC)3), Laurentiu Marian (MindMagnet), si Mihai Brehar (Avanticart).

Cei interesati sa participe la eveniment isi pot rezerva din timp un loc, beneficiind pana pe 30 septembrie 2011 de o oferta speciala de pret de 63 eur+TVA (9%). Inscrierile se fac pe tecomm.ro.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment ecommerce cluj napoca, #TECOMM Conference Expo , #oportunitati afaceri