Cat castiga seful Complexului Energetic Oltenia, gigantul cu pierderi de sute de milioane

Miercuri, 28 Ianuarie 2015, ora 13:48

   

Cat castiga seful Complexului Energetic Oltenia, gigantul cu pierderi de sute de milioane
Managerul privat al Complexului Energetic Oltenia (CEO), Laurentiu Ciurel, a dezvaluit ce salariu incaseaza de la compania care a avut pierderi de aproape 300 de milioane de lei anul trecut.

Laurentiu Ciurel a declarat, la Gorj TV, ca are un salariu de 4.600 de euro (circa 20.000 de lei), adaugand ca membrii directoratului CEO castiga cu 30% mai putin decat el, noteaza Adevarul.

Jaful de la Complexul Energetic Oltenia, pe intelesul tuturor

Potrivit declaratiei de avere, managerul privat al CEO are un teren de aproape 1.000 de metri patrati in Targu Jiu, precum si o casa de 170 de metri patrati. In plus, Ciurel detine doua autoturisme, unul marca Volkswagen, iar altul Peugeot.

De asemenea, familia Ciurel avea intr-un cont bancar, anul trecut, suma de 228.000 de lei, iar sotia sefului CEO, care lucreaza in aceeasi companie, a realizat venituri salariale, in 2013, de peste 76.000 de lei.

19.000 de salariati de la Complexul Energetic Oltenia iau prime impresionante de Sarbatori

Toate acestea in contextul in care CEO, cel mai mare producator termo din Romania, a avut pierderi de 290 de milioane de lei (66 milioane de euro) in primele noua luni ale anului trecut, potrivit Ziarul Financiar. Castigurile inregistrate in aceeasi perioada abia au trecut de 105 milioane de lei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5347 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Pacifistul
rank 5
Pai e simplu ...nu oricine are inteligenta sa
distruga economia nationala, sa falimenteze un obiectiv industrial pt a fi apoi ,,privatizat strategic" pe nimic si, culmea, datorii zero si devine profitabil sau se transforma in deseuri metalice cu valoare tripla decit cea de privatizare ...ati uitat ca Ruseanu avea 38000!!!!! euro /luna salariu inainte sa fie arestat?? ce faceau acei oameni pt tara sa primeasca zeci de mii de euro pe luna???
tudorion46
rank 5
ce sa faca?
o falimentau, prin fel de fel de metode.
tara este de mult precum o stana de oi fara stapan, iar cei care ar trebui sa plateasca sunt guvernantii care nu numai ca n-au facut nimic, pentru limitarea pierderilor din companiile din subordine, dar chiar au luat spagi grase privind falimentarea si vanzarea acestora.
marturii sunt cazurile cercetate acum de DNA, la aceasta data in inchisoare fiind deja noua fosti ministri.....cu perspectiva de ....imbunatatire a numarului acestora.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor