Impact Developer&Contractor anunta reducerea pierderilor

Vineri, 16 August 2013, ora 11:42
1078 citiri
Impact Developer&Contractor anunta reducerea pierderilor

Cifra de afaceri a dezvoltatorului imobiliar Impact Developer&Contractor SA (Impact) a crescut cu 55% in primul semestru din 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Acest rezultat a dus la reducerea pierderilor financiare ale companiei.

In primul semestru al acestui an, Impact Developer&Contractor SA (Impact) a semnat contracte de vanzare pentru 55 unitati de locuit si loturi de teren in suprafata totala de 7300 mp, potrivit unui comunicat emis de companie.

Astfel, in primul semestru al acestui an, cifra de afaceri a companiei Impact Developer&Contractor SA a fost de 12.979.043 de lei, in crestere cu 55% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand aceasta a fost de 8.392.559 de lei.

In primele sase luni din acest an, pierderile companiei au scazut cu 38% fata de aceeasi perioada a anului 2012.

La data de 30 iunie 2013, creditele companiei s-au cifrat la 13,56 milioane de euro, ceea ce arata o rata a datoriei scazuta, de circa 22%, calculata ca raport intre total datorii si total active, cu circa 5% mai mica decat cea de la 30 iunie 2012.

In prima jumatate a anului 2013 au fost achitate credite in valoare de 6,5 milioane lei.

Valoarea totala a activelor companiei la data de 30 iunie 2013 era de peste 417 milioane lei, in timp ce activele nete erau de circa 320 milioane lei.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#Impact Developer Contractor SA date financiare, #afaceri Impact Developer Contractor SA , #pierderi