Cum ii ajuta un tanar din Bacau pe micii producatori sa isi faca reclama in afara tarii

Marti, 11 Martie 2014, ora 17:30
2920 citiri
Cum ii ajuta un tanar din Bacau pe micii producatori sa isi faca reclama in afara tarii
Ioan Iustin Vadana, Managing Director Regicon International

Un tanar antreprenor originar din Bacau si-a folosit experienta de cercetator universitar in Elvetia pentru a crea o platforma de internationalizare a producatorilor mici si mijlocii, care au resurse limitate de promovare pe pietele externe.

Tot ce trebuie sa faca firmele romanesti este sa se inscrie gratuit si sa isi expuna produsele pe site-ul care promite inlesnirea comunicarii si a vanzarilor intre oameni de afaceri din toata lumea.

Platforma este promovata in randul producatorilor si importatorilor din Europa, dar si din alte colturi ale lumii si ofera o serie de instrumente care ii ajuta pe antreprenori sa isi creeze un nume pe pietele externe, printr-o serie de instrumente precum promovarea produselor in sase limbi straine, magazin online, consultanta personalizata, chat pentru afaceri, rubrica de testimoniale etc.

"Expertii sugereaza pe baza examplelor oferite de companiile high-tech si born global ca utilizarea Internetului poate depasi barierele legate de resurse internationalizarii, iar experienta antreprenorilor si managerilor in a folosi eficient Internetul pentru internationalizare este considerata numi mai importanta decat experienta lor de afaceri la nivel international", a explicat in cadrul unui interviu acordat Business24, Ioan Iustin Vadana, Managing Director Regicon International.

Citeste interviul Cum ii ajuta un tanar din Bacau pe micii producatori sa isi faca reclama in afara tarii pe Business24.ro

#platforma internationalizare producatori, #producatori Regiconia, #platforma exporturi , #producatori