Ziare.com

Ferma ecologica: investitie medie, profit sigur

Luni, 25 Martie 2013, ora 12:25

   

Ferma ecologica: investitie medie, profit sigur
Cererea tot mai mare de produse bio face ca agricultura ecologica sa aiba perspective tot mai profitabile. Pentru asociatiile agricole investitia intr-o ferma ecologica nu este prea mare, iar prin reinvestirea profitului (procesare si distributie) afacerea se poate dezvolta rapid. Agricultura ecologica este unul dintre domeniile cu loc suficient pentru noi investitii.

Business24 prezinta un plan concret pentru o astfel de investie. Sa luam exemplul unei ferme cu 20 de vaci de lapte si alte 30 la ingrasat, 300 de porci, 500 de gaini pentru oua si 3.000 de pui pentru carne. Cheltuielile totale, inclusiv amortismentele, se ridica la aproximativ 107.000 de euro.

Pentru echipamentele zootehnice necesare investitia mai presupune 200.000 de euro, bani ce vor fi amortizati in decursul a 4-5 ani. Cel mai mult va costa instalatia de muls mecanic si remorca tehnologica, fiecare avand un pret aproximativ de 40.000 de euro. Vezi ce investitii mai sunt necesare si care sunt marjele de profit pentru aceasta afacere, in continuarea articolului Ferma ecologica: investitie medie, profit sigur pe Business24.ro.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4560 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

q

iar bateti campii. vine o criza a laptelui si gata afacerea sigura. cu banii astia iti cumperi un loc in parlament sau guvern si in patru ani ii inmultesti de cel putin o suta de ori

 

300.000 euro, investitie medie ???!!!

poate pentru cei ce au jefuit tara in (sau alaturi de) fsn-pdsr-psd dupa '89 ...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor