Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

MOL Romania renunta la petrecerea de Craciun

Joi, 20 Noiembrie 2008, ora 11:45
1900 citiri
MOL Romania renunta la petrecerea de Craciun

Filiala locala a grupului petrolier ungar MOL a anuntat ca va analiza in urmatoarea perioada profitabilitatea fiecarei statii din reteaua de benzinarii pe care o detine in Romania.

Ca prima masura anti-criza, compania a renuntat la organizarea petrecerii de Craciun pentru a taia din cheltuielile care nu isi au in totalitate rostul in momente financiare ca cel de acum.

Verificarea statiilor vine pe fondul eficientizarii activitatii in actuala situatie de criza financiara. In functie de rezultatele obtinute in urma analizei, va fi revizuit si bugetul pentru anul viitor, reprezentantii companiei declarand totodata ca unitatile neperformante nu se vor inchide, scrie Ziarul Financiar.

"Avem doua masuri pe care le vom lua in contextul financiar actual. Pe de o parte, ne uitam la cele 131 de statii sa vedem cum merg, pentru ca nu toate sunt profitabile sau nu toate sunt atat de profitabile, cum ar trebui sa fie. Nu cred ca dupa aceste doua luni de analiza vom ajunge sa inchidem anumite unitati. Al doilea set de masuri vizeaza analiza costurilor biroului central care pornesc de la salariile angajatilor pana la factura la lumina", a declarat Zsolt Szalay, country chaurman in cadrul MOL Romania citat de sursa mentionata.

Acesta a mai adaugat ca nu crede ca anul viitor vor fi blocate salariile pentru protejarea angajatilor si nu vor fi procese semnificative de restructurare.

MOL a inaugurat statia cu numarul 131 saptamana trecuta in Iasi urmand ca in urmatoarele luni sa mai deschida o statie tot in regiunea Moldovei.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#MOL Romania, #petrecere Craciun, #criza financiara, #analiza costuri, #profitabilitate , #profit