Monica Soare, Artwin: Nu cunosc nicio persoana puternica cu un trecut usor - Interviu

Sambata, 28 Februarie 2015, ora 14:55

   

Monica Soare, Artwin: Nu cunosc nicio persoana puternica cu un trecut usor - Interviu
Monica Soare, Managing Partner Artwin, este una dintre doamnele puternice din businessul romanesc.

Cand vorbeste despre succes, Monica Soare spune: "Cu totii am avut perioade dificile in viata, diferenta este ca cei puternici au crezut in puterea lor de revenire".

Desi crede in atuurile femeilor in afaceri, Monica Soare explica, totusi, ca secretul reusitei sta in echilibru si in lupta, pentru ca nu cunoaste "nicio persoana puternica cu un trecut usor". In plus, "Un lider excelent este un mix intre caracteristici de feminitate si masculinitate, asa cum barbatii, pentru a fi lideri buni trebuie sa aiba empatie si sa se foloseasca de inteligenta emotionala".

Despre propriul succes in afaceri, Monica Soare crede ca atuurile ei sunt abordarea pragmatica a situatiilor cu care se confrunta si simplificarea lor in actiuni. De asemenea, "cred ca ma ajuta abordarea prietenoasa si naturaletea cu care imi place sa tratez pe toata lumea".

Despre succes in afaceri, antreprenoriat feminin si cum sa faci fata provocarilor care apar inevitabil intr-un business, cititi in interviul acordat de Monica Soare pentru Business24.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3192 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor