Vezi ce afaceri fac tinerii pe banii Guvernului

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 15:01
2783 citiri
Vezi ce afaceri fac tinerii pe banii Guvernului
Foto: Arhiva

Tinerii romani care au profitat de oportunitatea acordata de Guvern, de a li se asigura o parte din finantarea unui business, s-au apucat de amenajare de gradini, de inchiriere de ATV-uri, au deschis cabinete medicale sau s-au lansat in afaceri in spatiul online.

Pana in prezent, 700 de tineri si-au depus online planurile de afaceri pe site-ul AIPPIMM, iar miercuri, primii 70 dintre ei au semnat contractele de finantare, informeaza Incont.

Janos Mate a fost primul tanar care a semnat contractul de finantare cu Guvernul roman si a infiintat o societate care se ocupa de amenjarea de gradini si spatii verzi. Dupa ce in prealabil a facut o proba, Janos asteapta acum sa primeasca fondurile de la stat pentru a putea sa-si achizitioneze echipamentele necesare: masina de tuns, motostivuitor pentru iarba, motosapa, licente de software si multe altele.

Ionut Popovici s-a gandit la o firma de inchiere de echipamente sportive, adica ATV-uri pentru plimbari si circuite montane. Planuieste sa inchirieze un ATV cu 30 de lei pe ora, dar va va pregati si diverse pachete cu circuite montane.

"Sunt multumit ca pot oferi doua locuri de munca si ca pot genera profit. Ajutorul de la stat este binevenit", a declarat Ionut.

Roxana Melinte este o alta tanara care va profita de programul Guvernului si va lansa o intreprindere care sa se ocupe de administrarea portalurilor de finante.

Vasile P. este un alt intreprinzator care a reusit sa-i convinga pe membrii Agentiei pentru IMM-uri ca business-ul sau merita finantarea guvernului si isi va deschide un atelier de marcare computerizata, unde sa editeze etichete, materiale promotionale, atat pentru piata publicitara, cat si pentru cea de gravura.

Ioana Mihaila, de 30 de ani, vrea sa infiinteze un centru de diagnosticare a osteoporozei, dar va organiza si sesiuni saptamanale in care sa discute cu pacienti si sa le dea explicatii la probleme legate de sanatate.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#afaceri tineri bani Guvern, #amenajare spatii verzi , #profit