Ziare.com

General Electric Ungaria concediaza 500 de angajati

Joi, 30 Octombrie 2008, ora 18:30

   

General Electric Ungaria concediaza 500 de angajati
Subsidiara grupului american General Electric (GE) din Ungaria a anuntat disponibilizarea a 500 de angajati, in vederea cresterii competitivitatii pe piata echipamentelor electrice din Europa.

Divizia Consumer and Industrial, unul dintre cei mai mari angajatori din Ungaria, va reduce numarul de angajati la 9.500, ca parte a planului de restructurare din ultimul trimestru din 2008 si primul trimestru din 2009, arata Reuters.

La inceputul lunii octombrie, reprezentantii General Electric au anuntat ca urmeaza sa restructureze afacerile cu echipamente electrice, disponibilizand 900 de angajati in Brazilia si 500 de angajati in Statele Unite si Mexic.

Compania a precizat cu aceeasi ocazie ca disponibilizarile reprezinta continuarea planului de restructurare inceput in 2007, care urmareste desfiintarea a peste 3.000 de locuri de munca.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

General Electric are peste 9.000 de angajati in Europa si are facilitati de productie in Franta, Germania, Austria, Spania si Ungaria.

In Romania, Bulgaria si Republica Moldova, compania a inregistrat, in 2007, vanzari de circa 400 milioane dolari si estimeaza ca in acest an vanzarile vor depasi aceasta cifra.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1108 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

trist!

Asta e doar inceputul.Ministrul muncii estimeaza 40 000-50 000 de someri noi.

 

pai sigur ca noua ordine mondiala trebuie sa creeze criza si foamete sa

supuna masele rebele ale clasei de mijloc.
Odata ingenuncheati si flamanzi vor face orice pentru o bucata de paine, si astfel vine noul dictator mondial care va dicta fiecare miscare si controla totul cu mana de fier.
Vor plange oamenii dupa vremurile Ceausiste cat de teribile au fost ele.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor