Inditex, proprietarul Zara, deschide 14 magazine si angajeaza 400 de oameni

Marti, 15 Februarie 2011, ora 16:24
7256 citiri
Inditex, proprietarul Zara, deschide 14 magazine si angajeaza 400 de oameni
Foto: armschool.com

Grupul spaniol Inditex, proprietarul marcilor de imbracaminte Zara, Bershka, Stradivarius sau Pull & Bear, se va extinde cu cel putin 14 magazine noi si va angaja circa 400 de persoane.

Decizia Inditex de a se extinde pe piata din Romania vine intr-un moment in care isi face intrarea pe piata unul dintre principalii competitori, grupul suedez H&M, scrie Ziarul Financiar.

Spaniolii vor incepe expansiunea din acest an cu primul magazin Massimo Dutti din provincie. Acesta va fi deschis in Iulius Mall Timisoara in 25 februarie.

Urmeaza un magazin Massimo Dutti in Iulius Mall din Cluj si apoi la Brasov, in Unirea Shopping Center, unde vor fi deschise magazinele Bershka, Pull & Bear si Stradivarius. In Bucuresti, la parterul magazinului Unirea, va deschide Stradivarius si Pull & Bear.

Inditex s-a extins in criza cu cate 14 magazine noi in fiecare dintre ultimii doi ani, iar afacerile s-au majorat de la circa 45 de milioane de euro, la 75 de milioane de euro in 2009.

CV-urile celor interesati pot fi trimise la adresa de email: office@ro.inditex.com.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Inditex magazine noi, #Zara magazine noi, #Bershka magazine noi , #retail