Tendintele din piata de retail si shopping mall-uri, in prim plan la Real Estate Forum 2013

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 19:51
1609 citiri
Tendintele din piata de retail si shopping mall-uri, in prim plan la Real Estate Forum 2013

GOVNET Conferences continua seria evenimentelor destinate celor mai importante sectoare din domeniul business, aducand in prim plan cele mai stringente aspecte din sfera de retail si shopping mall-uri.

"The New Age of Retail" Real Estate Forum 2013 va avea loc la Hotelul Intercontinetal Bucuresti, in 23 octombrie 2013 intre orele 9:00 - 14:00 si aduce laolalta unele dintre cele mai importante figuri din top managementul companiilor din bransa si nu numai.

Evenimentul, programat sa inceapa la ora 9:00 a.m. va fi deschis de o prima sesiune, The future retail model - between innovation and dynamics. Discutiile vor viza viitoarele modele de retail care trebuie sa se adapteze noilor tendinte si nevoi, elementele-cheie care pot asigura succesul in domeniu, precum si caracteristicile pietei de retail din Romania.

A doua parte a conferintei care se va incheia la ora 13:00 p.m. - New retail formats - vehicles to adapt to changing shopping habits, va fi axata pe impactul tehnologic asupra noului tip de client, dar si pe noile tendinte de consum.

Conferinta propriu-zisa, la care vor participa alaturi de manageri ai unor centre comerciale, dezvoltatori din segmentul de retail, reprezentanti ai unor banci ori institutii financiare, dar si delegati ai autoritatilor care reglementeaza sectorul constructiilor va fi urmata de un networking lunch pana la ora 14:00 p.m.

Acesta este destinat unor discutii complementare, intr-un cadru mai putin formal, ale acelorasi teme legate de climatul financiar aflat intr-o continua schimbare, de evolutia ofertei de bunuri si servicii ori de tendintele actuale de cumparare.

GOVNET este un canal media independent si, totodata, organizator de evenimente, ce furnizeaza informatii concentrate pe realitatea economico-politica si pe climatul de afaceri ale Romaniei.

Obiectivul nostru este sa fim o sursa reala de informatii si de analize specifice din zona de business pentru cei interesati sa investeasca in tara noastra. Cautam sa promovam parteneriate prin intermediul unei platforme ce vizeaza evenimente de inalt nivel si conferinte de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#dezbatere tendinte retail Bucuresti, #conferinta real estate forum 2013, #dezbatere real estate forum Bucuresti , #retail