ContaBuc ofera servicii gratuite in prima luna de colaborare

Vineri, 27 Noiembrie 2015, ora 18:19
2230 citiri
ContaBuc ofera servicii gratuite in prima luna de colaborare
Foto: kaboompics.com

Pe masura ce tehnologia avanseaza, fiecare afacere are nevoie de principii complexe de functionare, care sa asigure cu adevarat evolutia sa pe viitor, motiv pentru care se poate apela la ContaBuc, una dintre cele mai cunoscute firme de contabilitate din Bucuresti.

Nu este deloc un secret ca partea de contabilitate este mai placuta, mai ecologica, atunci cand este tinuta sub dimensiunea electronica sau digitala. Contabilitatea creste cu mult adevarata valoare a entitatilor care par sa depaseasca cu mult pragul de a utiliza hartia si cerneala pentru a tine calculele in mod corect.

Gasirea unei firme de contabilitate vine ca un mare avantaj pentru orice afacere si, avand expertii de aceeasi parte, se discuta de aspecte financiare profitabile si de un bun management al intregii afaceri. ContaBuc vine ca un ajutor pentru fiecare entitate economica care isi doreste un minim de amenzi primite de la oficiul fiscal, optand de fiecare data pentru o buna coordonare, conducere si respectare a principiilor de contabilitate pentru a creste cu succes o afacere.

Contabilitate gratuita in prima luna

ContaBuc ofera servicii de contabilitate Bucuresti, servicii financiare, dar si de consultanta in domeniul contabilitatii pentru orice firma nou infiintata pe piata sau pentru orice agent economic existent. Cu o oferta de inegalat, ContaBuc imbratiseaza fiecare colaborare cu drag, motiv pentru care prima luna de colaborare cu firmele nou infiintate pe piata este complet gratuita. Profesionalismul echipei ContaBuc este conform cu toate cerintele nationale si europene in materie de respectare a legislatiei contabile, fiind membru deplin CECCAR.

Certificarea CECCAR precum si a altor organisme internationale in domeniul contabilitatii au transformat intreaga activitate a firmei de servicii de contabilitate ContaBuc intr-un succes revolutionar. Tehnologiile de ultima generatiile, programele cele mai cautate, care ofera o contabilitate atat sintetica, cat si analitica reusita, sunt garantia miilor de clienti multumiti. Orice agent economic necesita mereu o solutie pentru a scapa de controalele fiscale, si implicit apeleaza la ContaBuc pentru a fi pazite de inspectiile organelor ITM sau ANAF.

Servicii complete la ContaBuc

Firma de contabilitate Bucuresti ContaBuc isi intampina mereu clientii cu servicii complete de contabilitate, resurse umane, servicii manageriale sau de fiscalitate. Oricare dintre aceste servicii poate fi obtinut usor si cu rezultate bune, dovada stand portofoliul de clienti multimiti.

Echipa de la ContaBuc se bazeaza pe corectitudine, discretie, intelegere si profesionalism. Impreuna cu aceste avantaje, rezultatele obtinute de clienti in parte sunt reale si privesc obtinerea unui profit, un control permanent asupra cash-flow-ului, dar si raportari fidele lunare si anuale catre organele fiscale abilitate.

De altfel, consultanta oferita de fiecare membru de le ContaBuc este gratuita si vizeaza in primul rand implementarea unei gestiuni corecte pentru persoanele fizice autorizate, firmele mici, cele mijlocii sau pentru firmele complexe. Serviciile prestate de aceasta firma de contabilitate fac referire atat la agentii economici neplatitori de TVA, cat si la cei platitori de TVA, care activeaza pe anumite nise de desfacere, precum prestari servicii, comert sau productie.

Contravaloarea serviciilor incep de la suma modica de 100 de lei lunar, atingand si suma de 1500 lei lunar, pentru acele companii complexe, cu sedii in tara si in strainatate.

In plus fata de ofertele obisnuite de contabilitate si consultanta fiscala, ContaBuc aduce o multime de beneficii pentru fiecare agent economic, tocmai pentru ca rangul de expert o caracterizeaza complet. In acest caz, firma de contabilitate ContaBuc, ofera solutii reale care incurajeaza succesul fiecarei afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Secţiunea de pe Facebook dedicată special ştirilor va dispărea din aplicaţia platformei pentru Statele Unite şi Australia, în contextul în care Meta se distanţează de acest domeniu din...
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
După începerea invaziei din Ucraina provocată de Vladimir Putin în februarie 2022, sancțiunile țărilor din Occident au curs fără încetare împotriva Moscovei, pentru a-i diminua...
#contabilitate Bucuresti, #servicii contabilitate Bucuresti , #rezultate financiare