Tendintele globale in raportare financiara si aplicarea acestora in Romania sunt dezbatute la IFRS Forum

Marti, 16 Mai 2017, ora 16:01
1888 citiri
Tendintele globale in raportare financiara si aplicarea acestora in Romania sunt dezbatute la IFRS Forum

BusinessMark anunta organizarea celei de-a treia editii a evenimentului "IFRS Forum", ce va avea loc pe 18 mai 2017 la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Evenimentul include doua sesiuni de prezentari si dezbateri ale principalelor subiecte si standarde de raportare financiara internationala. De asemenea, specialistii prezenti vor detalia noul standard IASB privind contractele de leasing (IFRS 16), in cadrul unui seminar ce se va desfasura dupa finalul conferintei.

"Reprezentantii departamentelor financiar-contabile se confrunta frecvent cu schimbari, de la cele ce tin de evolutia pietei de capital, pana la modificari legislative, de audit sau resurse. Mai mult, raportarea financiara si non-financiara reprezinta o responsabilitate in plus, ce necesita o atentie sporita. In acest sens, credem ca pregatirea si cunoasterea principiilor internationale si locale reprezinta un avantaj, motiv pentru care am conceput IFRS Forum ca pe un eveniment care face legatura intre abordarea teoretica si cea practica", a declarat Daniel Dragan, Managing Partner, BusinessMark.

Participantii prezenti se intalnesc in cadrul conferintei cu urmatorii speakeri:

  • Reprezentant Directia de Legislatie si Reglementari Contabile, Ministerul Finantelor Publice
  • ALEXANDRA BALAN, Manager, Servicii de Consultanta si Audit, PwC Romania
  • ELLA CHILEA, Director, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania
  • ANDREEA ZOESCU, Audit Senior Manager, Deloitte Romania
  • FLORIN MINEA, Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services, Mazars Romania
  • ANA-MARIA BUTUCARU, Director, Audit and Accounting Advisory, PwC Romania
  • ALINA FANITA, CEO, PKF Finconta

In cea de-a doua parte a zilei se desfasoara seminarul cu tema "Contractele de leasing" sustinut de ELLA CHILEA (Director, Audit & Financial Advisory Services) si FLORIN MINEA (Senior Manager, Audit & Financial Advisory Services) din cadrul Mazars Romania.

Timp de doua ore, participantii vor imbina partea teoretica cu cea practica si vor aborda pe rand subiecte precum: noutati in domeniu, ce nu se schimba, criterii pentru identificarea unui contract de leasing, exceptii practice pentru locatari si exemple de bune practici.

Manageri financiari, directori generali, controlleri financiari, directori economici, contabili, experti si analisti financiari, auditori, antreprenori si consultanti fiscali sunt asteptati sa participe la cea de-a treia editie a evenimentului "IFRS Forum".

Forumul este organizat de BusinessMark alaturi de PwC Romania, Mazars Romania, PKF Finconta si BRCC. Partenerii media ai conferintei sunt: BusinessCover, NewMoney, Ziare.com, Business24, Manager.ro, 1asig.ro, mtcmagazin, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Transilvania Business, FEMEIINAFACERI, Finzoom, SaptamanaFinanciara, Startups.ro, Manager Express, Gazetadestiri, Legal Marketing, Administratie.ro, Vox Capital, Chalbert, PRBox, Rbeconnect, Avocatura, Calendar Evenimente, Promo Afaceri, Antreprenorinromania, Debizz, MLM News, Revista Valoarea, Roportal, Bucuresteni.ro, Plan de afacere, Economiaonline, Global Manager, MediaRabbit

Inscrierea la eveniment se face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Facebook închide secțiunea de știri în SUA și Australia. Cum s-a ajuns la această decizie
Secţiunea de pe Facebook dedicată special ştirilor va dispărea din aplicaţia platformei pentru Statele Unite şi Australia, în contextul în care Meta se distanţează de acest domeniu din...
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
Un expert britanic îl avertizează pe Putin: Rusia este pe moarte, iar secretul îl știe Germania
După începerea invaziei din Ucraina provocată de Vladimir Putin în februarie 2022, sancțiunile țărilor din Occident au curs fără încetare împotriva Moscovei, pentru a-i diminua...
#IFRS Forum , #rezultate financiare