Primesti bonuri de masa pe card? Ce poti afla cu un singur SMS

Luni, 04 Aprilie 2016, ora 14:48
29621 citiri
Primesti bonuri de masa pe card? Ce poti afla cu un singur SMS
Foto: Up Romania

Angajatii romani care primesc tichetele de masa in format electronic isi pot verifica soldul prin SMS, iar in curand vor face acest lucru si printr-o aplicatie pe smartphone.

"Tichetul de masa electronic de la Up Romania are in premiera si o platforma SMS, menita sa informeze utilizatorul in timp real despre tranzactiile efectuate si soldul ramas pe card. Detinatorul unui card de masa Cheque Dejeuner va fi mereu informat cu privire la data de alimentare a contului sau si valoarea tichetelor din cont, precum si valoarea tichetelor ramasa in cont dupa fiecare plata efectuata cu cardul.

Serviciul SMS asociat cardului de masa este conceput sa ofere transparenta si control utilizatorului asupra propriilor cheltuieli. Astfel, acesta este mereu informat si va primi SMS, indiferent de ora la care se desfasoara tranzactia", se arata intr-un comunicat remis, luni, Ziare.com de Up Romania.

Vom putea primi bonurile de masa pe... card

In plus, compania va lansa in curand si o aplicatie pentru telefoanele cu Android si iOS, numita Up Mobile, care va permite permite consultarea soldului de pe card, data alimentarii si valoarea tichetelor de masa.

"Un mare avantaj al tichetului de masa electronic este ca acesta permite folosirea unor fractii din valoarea unui tichet, fara a pierde insa controlul asupra tranzactiilor efectuate, utilizatorul avand posibilitatea permanenta de a fi informat prin SMS, aplicatie telefonica sau platforma online asupra valorii tichetelor si cheltuielilor operate", a subliniat Elena Pap, director general Up Romania, in comunicatul citat.

De asemenea, angajatii romani care primesc tichete de masa electronice isi pot face cont pe platforma Up Online, unde are posibilitatea de a face operatiuni consultative precum interogare de sold, istoricul tranzactiilor, numarul, valoarea si valabilitatea tichetelor de masa, reteaua de magazine partenere, dar si activarea sau blocarea cardului.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#SMS bonuri masa card, #bonuri masa card, #tichete masa card , #salariati