Ziare.com

Unde au scazut cel mai mult salariile in Europa

de Camelia Sisea
Luni, 12 August 2013, ora 11:34

   

Unde au scazut cel mai mult salariile in Europa
Salariile din Grecia, Portugalia, Olanda si Marea Britanie au inregistrat cel mai mare declin din Uniunea Europeana in timpul crizei financiare.

Un studiu realizat la solicitarea Partidului Laburist arata ca in Marea Britanie salariul mediu orar a scazut cu 5,5% de la mijlocul anului 2010, ajustat la rata inflatiei, acesta fiind al patrulea mare declin dintre natiunile UE, dupa Grecia, Portugalia si Olanda, informeaza BBC News.

In contrast, salariul mediu orar din Germania a crescut cu 2,7% in aceeasi perioada. Per ansamblul UE, salariul mediu a scazut cu 0,7%.

Salariile s-au micsorat in iunie - in ce domenii au fost cele mai mari scaderi

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Veniturile muncitorilor din Spania si Cipru, tari afectate intr-o masura mai mare de criza, s-au redus mai putin, cu 3,3% si, respectiv, cu 3%.

In Franta, salariile au cunoscut un avans de 0,4%, in timp ce in cele 18 tari din zona euro acestea au scazut cu 0,1% in perioada analizata.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2438 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cum sa ne comparam cu tarile europene?

Tarile europene sunt tari cu industrii dezvoltate. Dupa cum s-a negociat la tratatul de aderare la uniune, tara noastra va deveni o tara agrara. Asa ca trebuie sa ne comparam cu tarile agrare. In acest moment in Romania salariul minim este acelasi cu cel din Thailanda, in vreme ce in tari precum Trinidad Tobagoo salariul este mai mare.

 

corect

corect cozmin

subscriu 100%

sa se faca revolte , demonstratii si scandari ....

Dogaru asigura servicii pentru intreaga Europa , la firma "Dogaru SRL" se concep si se pun in aplicare revolutii la cheie .

Pensionari din toate tarile -- uniti-va !
Daca scade salariile,
scade si pensiile !

Sa se bage la difuzoare Internationala pensionarilor , toata ziua !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor