Atu Tech sprijina instalatorii de sisteme de securitate si supraveghere video sa lucreze in continuare in siguranta, facilitandu-le comenzi de montare, printr-o aplicatie recent lansata

Comunicat de presa
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 12:04
9345 citiri
Atu Tech sprijina instalatorii de sisteme de securitate si supraveghere video sa lucreze in continuare in siguranta, facilitandu-le comenzi de montare, printr-o aplicatie recent lansata

Atu Tech, cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, conform cifrei de afaceri, le faciliteaza instalatorilor de sisteme de securitate si supraveghere video accesul la lucrari de montare de astfel de echipamente la nivel national.

In urma unei investitii de 30.000 de euro, Atu Tech a dezvoltat o aplicatie mobila ce le permite instalatorilor sa vada in orice moment ce lucrari de instalare sunt disponibile, sa intre in dialog cu clientii si sa avanseze oferte pentru realizarea lucrarilor de montare a echipamentelor.

"Aplicatia se adreseaza retelei noastre de parteneri care numara, in prezent, peste 600 de instalatori. Toti clientii care ne contacteaza in vederea unui serviciu de instalare sunt consiliati de colegii nostri si directionati catre instalatorii din zona solicitata, prin intermediul aplicatiei Atu Tech.

Lucrarea este alocata instalatorului care poate asigura aceste servicii in termenul cel mai scurt.

Este un serviciu foarte util atat pentru clienti, care economisesc timp si pot avea incredere ca serviciile contractate vor fi de cea mai buna calitate, dar mai ales pentru instalatori, care, in ultimele saptamani, nu mai sunt la fel de solicitati in mod direct, clientii optand pentru solutiile cele mai sigure, care le prezinta mai multa incredere, fiind deja validate de noi", spune Sorin Felea, director Atu Tech (a2t.ro).

Mai mult, Atu Tech instruieste partenerii instalatori sa aplice toate normele de igiena si preventie impuse de autoritati.

Anul trecut, Atu Tech a directionat aproape 3.000 de lucrari catre reteaua de instalatori si vizeaza, pentru 2020, extinderea retelei de parteneri pentru a putea raspunde unui numar in crestere de solicitari din partea clientilor pentru lucrari de instalare si mentenanta.

In acest an, procesul de imbunatatire a aplicatiei se axeaza pe eficientizarea legaturii dintre client si instalator, cu accent pe rapiditatea executiei lucrarii, pe calitatea serviciilor prestate de reteaua de instalatori si pe feedback-ul de la clienti si de la parteneri.

"Suntem constienti de faptul ca, in aceasta perioada, volumul lucrarilor a scazut. Din pacate a crescut insa fenomenul infractionalitatii in ultimele zile.

Iar in conditiile actuale, clientii se orienteaza doar catre surse sigure si evita sa contracteze prestatori particulari de servicii.

Astfel, prin intermediul retelei noastre de parteneri, instalatorii pot fi in continuare contractati pentru diverse lucrari, o astfel de optiune prezentand mai multa incredere clientilor nostri", mai spune Sorin Felea, mentionand ca, in contextul crizei medicale, Atu Tech respecta toate normele de igiena si preventie impuse de autoritati.

"Intern, am pus la dispozitie materialele de dezinfectare necesare si am instituit proceduri pentru dezinfectarea suprafetelor in toate punctele de lucru.

Angajatii nu mai interactioneaza cu publicul si chiar o parte dintre acestia isi desfasoara activitatea de la domiciliu. In plus, mai nou, lucram in 2 ture, pentru a diminua, pe cat posibil, contactul intre angajati".

Aplicatia mobila Atu Tech poate fi descarcata atat din App Store, cat si din Google Play.

Despre Atu Tech (a2t.ro)

Atu Tech (a2t.ro) este cel mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, potrivit cifrei de afaceri.

Compania, infiintata in 2011, are sediul in Sibiu si a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 9 milioane de euro.

Magazinul online a2t.ro comercializeaza peste 4.000 produse, din categorii precum sisteme de supraveghere video, sisteme de alarma, control acces, automatizari porti, interfoane si videointerfoane, sisteme anti incendiu si de sonorizare, instalatii electrice, retele si telefonie etc.

Atu Tech dispune de o retea de peste 600 de instalatori parteneri, prin care poate oferi astfel de servicii la nivel national.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#aplicatie mobila, #sisteme supraveghere video , #stiri afaceri