Autocunoasterea, secretul performantei si al leadershipului personal

Comunicat de presa
Joi, 05 Martie 2020, ora 16:58
8094 citiri
Autocunoasterea, secretul performantei si al leadershipului personal

Fundatia LEADERS crede ca leadershipul personal si performanta pe termen lung incep cu autocunoasterea. Iar daca ti-ai tot pus intrebarea "cine sunt eu?" sau "ce trebuie sa fac?" de nenumarate ori in ultimul timp, dar inca nu ai gasit un raspuns pe masura asteptarilor tale, probabil, ei te pot ajuta.

Stim ca esti parte a unei generatii, dar mai stim ca esti unic. Au gandit LEADERS Explore, ca programul de leadership care sa iti raspunda la intrebarea "cine sunt eu?".

Cu o experienta de invatare de 20 de ani alaturi de cei 30 mii de absolventi, ti-au pregatit doua luni de autocunoastere, autodepasire, testare a limitelor si accesul la o comunitate unita, din care vei face si tu parte.

Ce vei trai mai exact?

- 36 de ore de training, in care vei descoperi importanta valorilor personale, stilurile de comunicare conform DISC, roluri in echipa si vei avea ocazia sa lucrezi cu alti 70 de tineri cu care impartasesti aceleasi aspiratii.

- 10 proiecte in comunitate gandite si implementate de voi cu sprijinul unui mentor.

- Explorare individuala prin intermediul testelor psihometrice, temelor si challenge-urilor date de traineri specializati.

- O Biblioteca Vie, in care vei avea oportunitatea sa discuti cu profesionisti din diverse domenii despre brandingul personal si cum poti sa-ti construiesti/ mentii imaginea in functie de domeniu.

- Vei avea ocazia sa cunosti povestile de viata a 4 lideri care iti vor impartasi din experienta lor personala si profesionala.

Recunoasterea programului?

Iar la final iti poti lua prima certificare de leadership personal, Knowing yourself, oferita de Fundatia LEADERS, organizatie cu peste 20 de ani in dezvoltarea de programe de leadership.

Certificarea iti va fi utila si atunci cand vei aplica la un job, nu doar fizic, ci te va ajuta sa fii cel care se remarca.

Cum aplici?

Primul pas pentru a iesi din zona de confort, este sa aplici pana pe 11 martie la LEADERS Explore. Te suna ei pentru a avea un interviu telefonic si apoi incepe explorarea. Participarea este gratuita, dar se realizeaza pe baza de selectie.

Daca vrei sa aflii cum a fost anul trecut, intra aici: https://vimeo.com/395699130.

Viziteaza-i, afla mai multe si aplica pe leaders.ro/explore.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#autocunoastere leadership personal, #performanta profesionala , #stiri afaceri