Blue Air a lansat un calendar cu stewardese in ipostaze sexy

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 19:42
4390 citiri

Compania aeriana Blue Air a anuntat ca va lansa un calendar cu 21 de stewardese si doi insotitori de bord in "ipostaze senzuale", care urmeaza sa fie vandut incepand cu anul 2011.

"Calendarul este realizat in scop caritabil si va aparea ca insert al unei reviste cu care am colaborat, editia din decembrie, urmand sa fie vandut si la bordul avioanelor Blue Air. Este primul calendar de acest gen realizat de Blue Air. Initial, am vrut ca pentru fiecare luna sa apara o fata, insa am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor si ne-am oprit cu greu la 21 de fete. In calendar vom avea si doi insotitori de zbor.

De asemenea, pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul sedintelor in editia de iarna a revistei de bord a companiei noastre", a declarat directorul de comunicare al agentiei, Florentina Tatu, pentru Mediafax.

Fotografiile au fost facute intr-un hangar al Romaero Baneasa, iar banii obtinuti vor fi donate unor asociatii care se ocupa de ingrijirea copiilor.

Blue Air e prima companie aeriana din Romania care recurge la aceasta metoda neobisnuita de promovare.

Citeste si:
Virgil Popescu lipsește de la dezbaterea moțiunii simple împotriva sa. Ce scuză a invocat ministrul Energiei
Virgil Popescu lipsește de la dezbaterea moțiunii simple împotriva sa. Ce scuză a invocat ministrul Energiei
Ministrul Energiei Virgil Popescu a înştiinţat Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor că nu va putea participa luni, 27 iunie, la dezbaterea din plenul parlamentului a moţiunii simple...
Florin Cîțu urmează să fie schimbat de la șefia PNL Sector 3, a anunțat Nicolae Ciucă
Florin Cîțu urmează să fie schimbat de la șefia PNL Sector 3, a anunțat Nicolae Ciucă
Fostul președinte al PNL Florin Cîțu urmează să fie schimbat de la șefia filialei de la Sectorul 3, a anunțat luni, 27 iunie, actualul lider al partidului Nicolae Ciucă. Potrivit lui...