Blue Air a lansat un calendar cu stewardese in ipostaze sexy

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 19:42
4720 citiri

Compania aeriana Blue Air a anuntat ca va lansa un calendar cu 21 de stewardese si doi insotitori de bord in "ipostaze senzuale", care urmeaza sa fie vandut incepand cu anul 2011.

"Calendarul este realizat in scop caritabil si va aparea ca insert al unei reviste cu care am colaborat, editia din decembrie, urmand sa fie vandut si la bordul avioanelor Blue Air. Este primul calendar de acest gen realizat de Blue Air. Initial, am vrut ca pentru fiecare luna sa apara o fata, insa am avut foarte multe cereri din partea stewardeselor si ne-am oprit cu greu la 21 de fete. In calendar vom avea si doi insotitori de zbor.

De asemenea, pasagerii vor putea vedea fotografii din timpul sedintelor in editia de iarna a revistei de bord a companiei noastre", a declarat directorul de comunicare al agentiei, Florentina Tatu, pentru Mediafax.

Fotografiile au fost facute intr-un hangar al Romaero Baneasa, iar banii obtinuti vor fi donate unor asociatii care se ocupa de ingrijirea copiilor.

Blue Air e prima companie aeriana din Romania care recurge la aceasta metoda neobisnuita de promovare.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#calendar sexy Blue Air, #calendar stewardese Blue Air , #stiri afaceri