Campanii “Summer Sales” - Cum sa Cresti Rapid Vanzarile in Retail si eCommerce

Marti, 03 August 2021, ora 13:58
3675 citiri
Campanii “Summer Sales” - Cum sa Cresti Rapid Vanzarile in Retail si eCommerce

August este una dintre lunile din an cu cele mai importante reduceri. Consumatorii profita de soldarile de vara pentru a-si cumpara la promotie articole pentru finalul verii, pentru urmatorul sezon sau pentru vacantele tropicale din cursul anului.

Esti in curs de a lansa sau ai dat deja startul campaniei “Summer Sales”? Vrei sa afli cum sa-ti imbunatatesti campaniile de reduceri?

Cand spui “reducere” ssau „promotie” deja ai acaparat atentia multor consumatori. Nu mai trebuie sa vii cu argumente in plus.

Si tocmai aceste tipuri de strategii de vanzari se preteaza perfect campaniilor publicitare prin SMS.

Nimeni nu refuza comunicarea prin SMS daca mesajul si continutul sunt relevante!

Dar ce faci daca nu ai o baza de date generoasa cu numere de telefon? Apelezi la serviciul Mobile Advertising pe bazele operatorilor Gsm.

In parteneriat cu operatorii GSM, sendSMS.ro te ajuta sa realizezi si sa transmiti campanii SMS Marketing catre baza de date de clienti Vodafone si Orange Romania, segmentata si filtrata dupa criteriile specificate de tine.

Serviciul Mobile Advertising pe Bazele Operatorilor Gsm - cel mai rapid si eficient mod de a creste vanzarile si de a fideliza clientii.

 • Trimiti SMS-uri in masa, simplu si rapid, prin intermediul platformei SendSMS, accesibila online, 12/7, de oriunde din lume.
 • Nu ai nevoie de programator, webdesigner si nici chiar de copywriter. Un mesaj scurt despre promotie si un Short URL catre website sau adresa magazinul fizic sunt adesea suficiente.
 • Daca iti doresti campanii mai persuasive, afla ca poti trimite notificari RCS cu continut media imbogatit (fotografii, videoclipuri, audio si carusele), oferind o experienta interactiva clientilor.
 • Poti crea mesaje targetate pentru grupuri specifice de utilizatori - segmentezi in functie de varsta, gen, localitate s.a.m.d.
 • Mai mult de atat, prin Vodafone avem posibilitatea de a filtra destinatarii mesajelor in functie de locatia in care se afla la un moment dat. De exemplu, un client care se afla intr-un mall monitorizat primeste un SMS despre o promotie a unui magazin din acel mall.
 • Tot prin Vodafone, avem posibilitatea de a lansa campanii IVR (robot telefonic care suna persoanele targetate), cat si posibilitatea de a trimite e-mail celor ce si-au dat acordul pentru acest lucru.
 • Returul asupra investitiei este excelent. Campaniile SMS sunt cele mai ieftine campanii de marketing.
 • Ai acces la statistici in timp real: cate persoane au citit SMS-ul, cate au dat click pe link s.a.m.d.

Solicita o oferta personalizata aici.

Pentru companiile din Retail si E-commerce care n-au o baza de date cu numere de telefon, Mobile Advertising pe bazele operatorilor este instrumentul suprem in materie de publicitate!

Conform statisticilor MobileMonkey,

 • 48% dintre consumatori ar prefera sa primeasca mesaje de loialitate prin SMS;
 • 50% dintre consumatori efectueaza achizitii directe dupa ce li s-a trimis un SMS “branduit” cu un cupon de reducere;
 • Consumatorii care primesc mesaje de marketing prin SMS sunt cu 40% mai inclinati sa efectueze o achizitie;
 • Voucherele livrate prin SMS au rate de folosire de 10 ori mai mari decat cele de pe flyere;
 • Utilizarea de linkuri scurte, branduite, in campaniile de mobile advertising ajuta la imbunatatirea conversiilor cu pana la 34%;
 • 75% dintre mileniali prefera sa primeasca notificari prin SMS privind promotiile.

Citeste si:
Ultimele calcule dinaintea congresului PNL. Florin Cîțu, susținut de majoritatea filialelor și de Klaus Iohannis. Pe ce mizează Orban
Ultimele calcule dinaintea congresului PNL. Florin Cîțu, susținut de majoritatea filialelor și de Klaus Iohannis. Pe ce mizează Orban
Cu doar câteva zile înainte de congresul PNL la care se va alege noul președinte al formațiunii, majoritatea filialelor s-au poziționat deja într-o direcție sau alta. Deși premierul Florin...
Fostul prefect al Capitalei, despre congresul PNL: ”Nu poţi permite organizarea în spaţii închise cu 5.000 de oameni, când limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000”
Fostul prefect al Capitalei, despre congresul PNL: ”Nu poţi permite organizarea în spaţii închise cu 5.000 de oameni, când limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000”
Fost prefect al Capitalei, Alin Stoica, afirmă că organizarea Congresului PNL, nu ar trebui permisă, în condiţiile în care limita pentru spectacole în aer liber este de 1.000 de persoane, la...
Sursa: Ziare.com