Care sunt cele mai inovatoare companii din tara noastra

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 23:07
2832 citiri
Care sunt cele mai inovatoare companii din tara noastra

Portalul de afaceri Doingbusiness.ro in parteneriat cu EY Romania lanseaza editia din acest an a publicatiei Major Companies in Romania printr-o conferinta ce va avea loc pe 14 noiembrie la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, sala Atlas.

Publicatia Major Companies in Romania reprezinta un concept unic pe piata autohtona a publicatiilor de afaceri, bazandu-se pe o metodologie de scoring a companiilor, elaborata de EY Romania, prin care sunt analizate si clasificate cele mai importante companii din Romania.

Editia de anul acesta genereaza topuri de companii grupate pe 23 de domenii mari de activitate. Metodologia de evaluare a companiilor cuprinde un set de criterii cantitative (cifra de afaceri raportata de companie, indicatori financiari din contul de profit si pierderi si din bilantul contabil) si criterii calitative (contributia la construirea unui brand local, proiecte de CSR, numar de angajati).

Conferinta de lansare Major Companies in Romania. Leveraging new technologies and business models for growth, structurata in doua sesiuni va fi deschisa de dl. Dumitru Ion, Director General Doingbusiness.ro, si Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania. Evenimentul isi propune sa lanseze o provocare mediului de afaceri romanesc prin abordarea inovatiei ca tema principala in analiza competitivitatii la nivel de tara si ca model de crestere.

Prima parte a conferintei va gazdui discutii pe teme de inovatie aplicate diferitelor modele de afaceri la care vor participa: Valeriu Nistor, Country Director, IBM Romania, Presedinte AmCham, Jean-Francois Fallacher, CEO, Orange Roamnia, Steven van Groningen, Presedinte & CEO, Raiffeisen Bank, Vicepresedinte, FIC, Christian von Albrichsfeld, General Manager, Continental Automotive Romania, Catalin Cretu, Area Manager, Romania & Croatia, Visa Europe, Annita Pakioufaki, Managing Director, Stanton Chase International, i Narcis Horhoianu, Marketing Director, Balkan Markets, Procter & Gamble.

Cea de-a doua sesiune a evenimentului este dedicata detalierii metodologiei care sta la baza proiectului Major Companies in Romania si prezentarii Top 300 al celor mai mari companii din Romania, precum si prezentarii topurilor de companii din cele mai dinamice industrii. Temele propuse dezbaterii in aceasta sesiune vor fi sutinute de Lars Wiechen, Director Executiv, Transaction Advisory Services, EY Romania, alaturi de Dragos Neacsu, Director General, Erste Asset Management, Lucian Anghel, CEO, BCR Pensii si Presedinte al Bursei de Valori Bucuresti, Georgios Argentopoulos, CEO, Alltrom Real Estate Group, Aurel Netin, Country Manager Romania & Bulgaria, Lenovo, Simona Bonghez, Partner, ESI Romania, si Daniel Pana, Country Sales Leader, SAS.

Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
#conferinta lansare Major Companies Romania, #companii inovatoare Romania, #companie Radisson Blu Hotel , #stiri afaceri