Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Carte de business: Tata bogat, tata sarac

Duminica, 26 Mai 2013, ora 17:20
1614 citiri
Carte de business: Tata bogat, tata sarac

Scoala nu ii invata suficiente lucruri despre bani pe copii, sustine autorul Robert T. Kyosaki in carea "Tata bogat, tata sarac. Educatia financiara in familie".

Tie iti ramane, asadar, toata datoria de a le trezi acest spirit antreprenorial, fara de care viitorul financiar al celor mici nu are mari sanse de reusita.

Business24 iti recomanda "Tata bogat, tata sarac" in acest weekend, o carte care argumenteaza ideea ca nu trebuie sa castigi mult ca sa te imbogatesti si iti ofera toate motivele si mijloacele prin care copiii tai pot invata asta inca de la o varsta frageda.

Cartea iti arata de ce nu te poti baza pe sistemul de invatamant pentru asta, defineste "odata pentru totdeauna" activele si pasivele si te va invata ce si cum ar trebui sa le vorbesti copiilor despre bani si avere.

Autorul transforma totul in cateva lectii de baza: "Cei bogati nu muncesc pentru bani", "De ce trebuie predat alfabetul financiar", "Vezi-ti singur de afacerea ta", "Istoria impozitelor si a puterii companiilor", "Cei bogati inventeaza" si "Munciti ca sa invatati, nu munciti pentru bani".

Citeste mai multe despre Carte de business: Tata bogat, tata sarac pe Business24.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#carte educatie financiara, #educatie financiara copii, #educatie avere, #educatie bani , #stiri afaceri