Ziare.com

Cele mai inedite aplicatii mobile, premiate la Mobile Awards 2014

Marti, 25 Februarie 2014, ora 12:32

   

Cele mai inedite aplicatii mobile, premiate la Mobile Awards 2014
Terminalele mobile au devenit tot mai prezente in viata utilizatorilor romani, schimband modul de interactiune al acestora cu brand-urile si companiile. In 2013 au fost lansate pe piata locala tot mai multe aplicatii creative si inovatoare care au dictat tendintele anului.

Cea de-a doua editie Mobile Awards Romania va premia si anul acesta cele mai inedite aplicatii si campanii de mobile realizate in Romania, in 2013. Gala de premiere va avea loc pe 10 aprilie 2014, la Hotel Howard Johnson, in cadrul Mobile Marketing Forum, organizata de compania Evensys.

Inscrierile sunt gratuite si se desfasoara in perioada 20 februarie -21 martie. Aplicatiile si campaniile pot fi inscrise in competitie intr-una din cele 10 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare si mobile.

Cele 10 categorii anuntate sunt: Marketing (Cea mai buna campanie prin SMS; Cea mai buna campanie de marketing mobil; Cel mai bun mobi site de companie / brand; Cea mai buna aplicatie mobila de brand / produs; Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi), Aplicatii (Utilities;Payment; Entertainment; Special Projects), Premiu special (Aplicatii Banking).

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Premiul special va fi acordat celor mai bune aplicatii de banking de pe piata locala, urmand ca aceasta categorie sa fie jurizata separat, de catre un grup de specialisti din mobile.

In competitie pot fi inscrise doar proiectele care nu au participat in cadrul editiei anterioare Mobile Awards, exceptie fac doar aplicatiile care au avut update-uri majore si au implementat noi instrumente. Un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea efectiva se va desfasura in perioada 21 martie-3 aprilie.

Pentru mai multe detalii despre inscrierea proiectelor la Mobile Awards 2014 pe site-ul: www.2014.mobilemarketingforum.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1947 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cariera tehnica UE ...(vest)

Invatati programare (java ME, android, windowsPhone, iPhone) ...in timp util (gimnaziu).

Carti programare dispozitive mobile :
http://oportun.3x.ro/books/index_0.html
...

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor