Ziare.com

Cum putem deveni creativi in business

Vineri, 31 Ianuarie 2014, ora 09:26

   

Cum putem deveni creativi in business
Traim intr-o societate bazata pe cunoastere, intr-o concurenta acerba, iar puterea economica sta in mainile celor care stiu sa creeze si sa inoveze, a celor care acorda acestui domeniu importanta cuvenita si sprijina ideile creative.

Goana dupa productivitate se manifesta tot mai mult in ore lungi lucrate, cresterea stresului si investitii in tehnologie. De aceea, ne propunem ca pentru prima oara in tara noastra, sa acordam o atentie speciala creativitatii, sa vedem in ce masura companiile abordeaza acest subiect si ce rezultate se pot obtine.

Creativitatea este proprie naturii umane, insa, intr-o companie orientata catre performanta aceasta trebuie stimulata si mentinuta. A reusi sa fii creativ in viata personala, inseamna ca si la locul de munca poti fi inovativ si poti crea plus valoare pentru afacerea in care esti implicat, ca angajat sau ca patron. Creatitivitatea nu trebuie sa cuprinda doar departamentul de cercetare - dezvoltare, ci toate departamentele unei companii.

De aceea, va propunem sa aflati de specialisti cum puteti fi creativi in business, sa invatati din experientele celor care au lucrat sau au preocupari constante in acest domeniu. Va invitam sa participati la Conferinta "Creativitatea in Business - avantajul competitiv pentru performanta companiilor", care va avea loc pe data de 19 februarie 2014, la Bucuresti.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Conferinta va fi sustinuta de reputati specialisti cu experienta indelungata in programe de formare a echipelor de directori, leadership si management strategic, cum sunt Catalin Ionescu, MSc, MBA, Senior Partner, Strategic Change, fost Presedinte si CEO al Codecs si Florin Colceag, Presedinte al Institutului Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education, antrenor de genii, care a spart barierele construite in jurul creativitatii si o cultiva in randul tinerilor, bazandu-se pe ideea ca ideile creative reprezinta motorul evolutiei.

Nu trebuie uitat nici domeniul publicitatii, care uitilizeaza din plin creativitatea. Vor sustine prezentari Felix Tataru, Presedinte si Fondator al grupului independent de comunicare GMP Group si Bogdan Prajisteanu, Media Expert cu peste 15 ani experienta pe piata de advertising.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, speakeri si inscriere puteti obtine de daca scrieti la office@concordcom.ro sau gasiti accesand:
http://www.concordcom.ro/Evenimente/Creativitatea-in-Business/
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2152 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor