De ce ai nevoie de un website builder atunci cand achizitionezi un plan de gazduire ieftina?

Advertorial
Marti, 30 Martie 2021, ora 17:29
6359 citiri
De ce ai nevoie de un website builder atunci cand achizitionezi un plan de gazduire ieftina?
website FOTO: freepik.com

Competitia pe internet creste in fiecare zi, astfel incat a devenit aproape imposibil sa mai iesi in evidenta fara un design de calitate. O tema cu aspect profesional converteste intotdeauna mai bine, iar motivul este simplu: castiga increderea vizitatorilor si ii determina sa ramana pentru a consuma continutul pe care il oferi. Te gandesti sa angajezi un designer? Desi aceasta alternativa produce rezultate, costurile sunt ridicate. Din fericire, un website builder poate fi o solutie mai simpla atunci cand achizitionezi un server de gazduire ieftina. Iata ce trebuie sa stii despre asta!

Ce este un website builder?

Aceasta unealta permite oricarei persoane sa-si creeze propriul website, fara cunostinte de programare. Tot ce trebuie sa faci intr-un website builder este sa modifici elementele de pe ecran cu ajutorul mouse-ului. Dispui inclusiv de template-uri create de experti in coduri, astfel incat nu mai este nevoie sa construiesti nimic si nici sa ceri ajutorul unui developer pentru a atinge ultimele standarde.

Cum functioneaza un website builder?

Modificarile au loc in timp real, iar gama de teme din care poti alege pentru serverul de gazduire ieftina este suficient de larga pentru a acoperi nevoile din orice industrie. Pe langa asta, se pot utiliza widget-uri si alte elemente de customizare. Cele mai populare platforme sunt Wix, Weebly, SquareSpace si Shopify. Exista insa si alte alternative, cum ar fi un builder creat direct pe server.

In cazul in care nu esti multumit de aspect, acesta poate fi schimbat in orice moment. Nu este nevoie sa folosesti CSS sau HTML, deoarece toate setarile sunt disponibile direct in meniu. Asadar, ai acces complet la schema de culori, font si sectiuni. Multe unelte de acest tip permit accesul la statistici, pentru a te ajuta sa afli numarul de vizitatori in timp real si sursa de trafic. Pe langa asta, exista posibilitatea de integrare cu diverse instrumente de marketing sau conturi de social media.

Cat de rapid poti crea un website?

Multi designeri lucreaza saptamani sau chiar luni de zile pana cand livreaza clientului rezultatul final. Pe langa asta, procesul ajunge sa fie foarte costisitor in comparatie cu pretul unui plan de gazduire ieftina. Din fericire, un website builder iti permite sa-ti lansezi afacerea in aceeasi zi. Interfata este de tipul drag and drop, iar tu nu trebuie decat sa te gandesti ce design iti place mai mult. Poti crea inclusiv pagina de bun venit sau sa adaugi un fomular de contact in aceasta etapa. Alege industria in care activezi, apoi selecteaza serviciile pe care doresti sa le implementezi. Poti adauga casute de abonare la newsletter, sectiuni de booking si multe altele. In plus, ai acces la o platforma ideala pentru a-ti vinde produsele.

Esti gata de lansare?

Construirea unui website este unul dintre cei mai importanti pasi pe care trebuie sa-i efectuezi pentru a-ti lansa afacerea online. Cu toate acestea, poate fi destul de dificil sa ai un design placut, fara sa investesti mult in acesta. Alege un plan de gazduire ieftina cu website builder integrat si te poti bucura de functiile dorite simplu si rapid!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Temperatura ideală în casă: românii preferă să aibă între 22 și 24°C în locuințe STUDIU
Aproape jumătate dintre români susţin că temperatura ideală din locuinţă trebuie să fie cuprinsă între 22 şi 24°C şi chiar peste, în timp ce doar 3,8% susţin că se simt confortabil...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#website, #creare website , #stiri afaceri