De ce sa cumperi produse de papetarie online? 6 beneficii de care te bucuri

Advertorial
Vineri, 21 Mai 2021, ora 12:01
4927 citiri
De ce sa cumperi produse de papetarie online? 6 beneficii de care te bucuri
papetarie FOTO: pexels.com

Desi digitalizarea este o prezenta constanta in viata de zi cu zi, totusi nicio companie nu poate sa renunte complet la produse de papetarie. Bibliorafturile, plicurile, colile A4, instrumentele de scris, cutiile de arhivare si multe alte produse de acest tip sunt aliati de baza in orice departament al firmei. Este suficient ca unul dintre acestea sa nu fie pe stoc pentru a aparea probleme in lant.

Pentru a evita astfel de momente neplacute, fa o lista de cumparaturi cuprinzatoare si comanda produse de papetarie online. Descopera in continuare toate beneficiile de care te bucuri cand apelezi la shopping pe PC, telefon ori tableta.

1. Ai la dispozitie o gama vasta de produse

Un magazin online de papetarie are tot timpul stocul complet, astfel ca nu mai pierzi timp din magazin in magazin pana gasesti toate produsele de birotica de care ai nevoie. Gama vasta de produse iti permite sa analizezi diferite brand-uri, sa compari preturi, apoi sa adaugi in cosul de cumparaturi exact ce se potriveste firmei tale.

2. Castigi timp si energie

Produsele disponibile intr-o papetarie online sunt doar la un click distanta de tine. Nu mai esti nevoit sa cauti prin librarii si prin hipermaket-uri ceea ce ai nevoie. Este suficient sa cauti categoria ori sa apesi butonul de cautare ca sa iti apara pe ecran obiectele dorite. Dupa aceea iti poti continua sarcinile pe care le ai de indeplinit.

3. Ai parte de oferte speciale

Deseori papetariile online ofera clientilor, in special celor fideli, oferte speciale la diferite categorii de produse. Fie le gasesti la un pret mai bun, fie primesti la pachet si un produs cadou, cert este ca ai doar de castigat.

4. Beneficiezi de reduceri

Un motiv intemeiat pentru a cumpara produse de papetarie online sunt reducerile periodice. Clientii sunt informati prin e-mail ori sms, astfel ca vei fi mereu la curent cu cele mai bune preturi de pe piata. De altfel, iti poti seta si alerte speciale care sa te anunte atunci cand anumite produse de birotica si papetarie sunt la reducere.

5. Transportul produselor este rapid

Atunci cand comanzi produse de papetarie online, indiferent de greutatea coletului, transportul este rapid si sigur. Produsele de papetarie de pe austral.ro se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.

6. Ai acces la liste personalizate de produse

Pe platforma de comanda Austral ai acces la liste personalizate de produse, cu preturile negociate de tine. Poti monitoriza in orice moment statusul comenzilor tale si poti seta limite de buget lunare pentru fiecare user (daca sunt mai multe persoane care comanda in cadrul aceleiasi companii).

In concluzie, daca ai nevoie de produse de papetarie la preturi bune, de calitate, usor de gasit, nu ezita sa le comanzi online. Ziua urmatoare le vei avea pe biroul tau.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#papetarie, #papetarie birotica online, #papetarie magazin , #stiri afaceri