EVENTHEROES - Experienta completa pentru organizatorii de evenimente din Romania

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 19:30

   

EVENTHEROES - Experienta completa pentru organizatorii de evenimente din Romania
Organizatorii de evenimente din marile companii si din agentiile din Romania au ocazia sa participe la prima conferinta in care pot afla noutati despre tot ce tine de managementul unui eveniment: concepte si abordari strategice, tehnologie, logistica, inspiratie si creativitate.

Pe 26 iunie, la prima editie a evenimentelor EVENTHEROES, vor avea loc prezentari si sesiuni interactive iar specialisti de renume international si experti locali din industria de organizare de evenimente se vor intalni pentru a dezbate cele mai noi tendinte, pentru a face schimb de experienta si pentru a gasi noi oportunitati de business.

Sietse Bakker, Event Supervisor al Concursului International Eurovision va vorbi despre provocarile organizarii unui eveniment de talie europeana, cu participare internationala, de la organizarea sa pana la cele mai creative metode de comunicare.

Participantii la EVENTHEROES interesati de organizarea de evenimente muzicale se vor putea inspira si din prezentarea lui Guido Janssens, Manging Partner EMAGIC, care va aborda maturizarea pietei de organizare de evenimente muzicale din Romania, o trecere in revista a realitatilor, provocarilor si viitorului acestei industrii.

Organizatorii de evenimente din Romania vorbesc despre specificul pietei locale

Sorin Blaga, Managing Director Wave Experience, una dintre cele mai mari agentii de Consumer Engagement din Romania, va aborda specificitatile integrarii marketingului experiential si al interactiunilor speciale in mixul de marketing al clientilor.

Cristian Hossu, Managing Partner Universum Events, va aborda provocarile si reusitele lansarii pe piata a unor evenimente-concept, in domenii de interes pentru mediul de business actual, precum tehnologie, inovatie si comunicare.

Oliver Perkins va sustine la EVENTHEROES workshop-ul "Finding your inner event hero" pentru a ii incuraja pe organizatorii de evenimente sa obtina cele mai bune rezultate de la ei si de la cei din jur.

Anca Mitu, fondatoarea Privileg Catering, va aborda importanta relatiei de parteneriat intre cliensi si furnizori, aducand in discutie nevoile actualte de pe piata locala de evenimente.

Directorul TEDxAmsterdam si alti 3 specialisti britanici din industria de organizare de evenimente aduc la prima editie EVENTHEROES experienta a sute de interactiuni de succes organizate si studiate peste hotare.

Jan Scheele, directorul TEDxAmsterdam, va discuta despre scopul si planificarea strategica din spatele unui astfel de eveniment de succes.

Biletele pot fi achizitionate online, pe site-ul evenimentului www.eventheroes.ro.

Biletele "Early Adopters" sunt disponibile pana pe 23 iunie la pretul special de 140 EUR, dupa aceasta data putand fi achizitionate numai bileletele "Regular Ticket", in valoare de 180 EUR. Incurajam si inscrierea grupurilor de persoane, pentru aceste posibilitati existand si o politica de discount de grup (5% - grupuri de minim 3 persoane, 10% - grupuri de minim 5 persoane, 15% - grupuri de minim 10 persoane).
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1162 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor