Ziare.com

Fostii angajati Mic.ro nu stiu cand isi vor primi salariile restante

Luni, 05 Martie 2012, ora 18:04

   

Fostii angajati Mic.ro nu stiu cand isi vor primi salariile restante
Termenele de plata a sumelor datorate angajatilor de Mic.ro, firma detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu, nu pot fi estimate in momentul de fata, potrivit unui anunt al administratorului judiciar RVA Insolvency.

"Cu privire la platile ce urmeaza a se efectua catre salariati, atat a celor restante la data deschiderii procedurii, cat si ulterioare (16 februarie 2012-02.04.2012-data expirarii preavizelor), in acest stadiu procedural nu se pot nici macar estima, cu atat mai putin nu se pot prezenta ca termene certe de plata, asa cum se solicita de catre salariati. Societatea aflata in insolventa nu are activitate in prezent si nici nu are disponibilitati in conturile bancare", se precizeaza in anunt.

Peste 1.500 de angajati ai Mic.ro se afla in preaviz incepand de luni pana pe 30 martie 2012, contractele individuale urmand sa inceteze incepand cu 2 aprilie 2012.

Mic.ro are datorii catre angajati provenind din drepturile salariale aferente lunilor ianuarie si februarie din 2012, tichete de masa aferente lunii noiembrie 2011, precum si garantii retinute din salarii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sumele vor fi inscrise de catre administatorul judicar in tabelul creditorilor.

Administratorul juridic a solicitat instantei, in data de 29 februarie 2012, ridicarea dreptului de administrare a fostilor administratori ai Mic.ro Retail, conditie necesara pentru a se putea solicita plata creantelor salariale din fondul de garantare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2340 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

e sarac asta...

n-are bani sa le dea. cat de nesimtit poti sa fii, sa fii miliardar in euro, si sa-ti bati joc de niste oameni (multi, de altfel), sa caastigi tu bani mai multi... mori baaa, ca faci umbra pamantului

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor