In ce businessuri sa investesti pentru a obtine cu investitii minime un profit rapid

Advertorial
Luni, 22 Martie 2021, ora 18:48
7212 citiri
In ce businessuri sa investesti pentru a obtine cu investitii minime un profit rapid
investitii business FOTO: pexels.com

Daca munca remote te-a adus intr-o stare de plafonare si izolare, mai ales daca esti expansiv, este normal sa te gandesti la alternative. Pentru foarte multi oameni, telemunca reprezinta o sansa reala de a petrece mai mult timp cu familia, de a evita traficul infernal, de a munci din confortul propriei locuinte, de a avea mai mult timp pentru gestionarea activitatilor gospodaresti. Insa, ce te faci cand iti place sa fii inconjurat de oameni, avand nevoie de interactiune zilnica, ba chiar de a fi in mijlocul atentiei? Ai putea deveni propriul tau sef, iar discutiile zilnice cu angajatii vor fi inevitabile pentru a-i coordona, mai ales daca incepi cu o echipa restransa si iti doresti sa formezi un colectiv foarte bine sudat.

Cu toate ca e normal sa fii entuziasmat si sa visezi cu ochii deschisi, inainte este nevoie de o analiza atenta a pietei pentru a alege un domeniu de activitate care sa iti ofere profit. De exemplu, avand in vedere contextul pandemic actual, ar fi o imprudenta sa investesti in domeniul HoReCa, de exemplu, sau intr-un salon de infrumusetare, avand in vedere ca volumul evenimentelor este mult mai mic decat in anii precedenti, cu un numar restrans de invitati. Iata cateva domenii pe care ai putea miza, indiferent de vremuri:

Coletarie pe bicicleta sau pe trotineta

E un business care nu presupune un buget initial foarte mare, avand in vedere ca pretul vehiculelor este unul mai mult decat rezonabil, iar cererea pe piata a unor astfel de servicii e foarte ridicata. Adevarata miza o reprezinta selectarea angajatilor care trebuie sa fie seriosi, motivati si dispusi sa livreze pachete sau chiar mancare si atunci cand conditiile meteo nu sunt favorabile, traficul este infernal, iar destinatiile destul de indepartate, desi va trebui sa setezi de la inceput o raza de actiune. Ai putea sa oferi angajatilor un curs online de leadership si comunicare pentru a-i ajuta pe acestia sa aiba performanta in ceea ce fac si sa interactioneze foarte bine cu clientii.

De asemenea, va trebui sa cumperi case de marcat portabile care vor eficientiza foarte mult procesul si care reprezinta dispozitive de care vei avea neaparat nevoie. De obicei, aceste aparate au acumulator inclus.

Ceaiuri naturale

Mai ales daca ai pamant la marginea unui oras, de preferat la tara, poti sa iti deschizi un centru de colectare de plante medicinale. Pentru un astfel de business nu ai nevoie de un buget foarte mare, mai ales daca detii un teren si mizezi pe plante adaptabile si rezistente la conditii variabile de mediu, precum menta, sunatoarea sau lavanda. Parintii tai pot sa te ajute foarte mult in acest sens, mai ales daca au un simt antreprenorial innascut si vor sa iti fie alaturi in aceasta noua etapa a vietii tale.

Pungile de hartie, biodegradabile, pot fi achizitionate de la un alt furnizor, in sistem en-gros. Sectorul homeopat este in plina dezvoltare in Romania, iar profitul este garantat, mai ales daca vei investi si in promovarea online, creand un site si pagini pe retelele sociale.

Pe langa idei inovative, pentru a reusi vei avea nevoie de foarte multa ambitie si de disponibilitatea la efort prelungit, mai ales la inceput, cand vei munci mai mult decat oricare angajat, insa o vei face pentru tine.

Sursa foto: pexels.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorește să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#business, #investitii, #investitii business , #stiri afaceri