Instagram lanseaza noi stickere prin care romanii pot sprijini micile afaceri locale

Joi, 23 Aprilie 2020, ora 16:22
4430 citiri
Instagram lanseaza noi stickere prin care romanii pot sprijini micile afaceri locale
Foto: Facebook/Instagram

Restaurantele din Romania au la dispozitie noi stickere oferite de reteaua de socializare Instagram, prin care utilizatorii pot sprijini afacerile locale.

"Afacerile mici joaca un rol extrem de important in fiecare comunitate, iar in aceasta perioada multe dintre ele se confrunta cu dificultati mari din cauza efectelor pandemiei de COVID-19. Pentru a sustine micile afaceri locale si a-i ajuta pe utilizatori sa descopere cu usurinta alternativele la care pot apela pentru a comanda mancare online, Instagram permite de astazi restaurantelor din Romania sa foloseasca o serie de stickere prin care cei care ii urmaresc ii pot sprijini", sustine Instagram.

Potrivit sursei citate, restaurantele pot astfel sa foloseasca stickerele disponibile, care semnalizeaza faptul ca ofera optiunea de livrare a mancarii, atat in continutul pe care il distribuie pe Stories, dar si in postarile de pe profilurile lor.

"Atunci cand utilizatorii vad un astfel de sticker, este suficient sa apese pe acesta pentru a face comanda prin intermediul site-ului partenerului. In plus, prin distribuirea stickerelor postate de restaurante, utilizatorii le pot ajuta sa duca vestea mai departe si sa faca fata mai usor noilor provocari.

In aceasta perioada dificila, business-urile, in special cele de dimensiuni mici, folosesc Instagram pentru a pastra legatura cu consumatorii lor si a impartasi cu acestia idei legate de cum ii pot sprijini. De la lectii de gatit transmise live pe Instagram, la distribuirea story-urilor care ilustreaza eforturile diferitelor comunitati pentru a ajuta, exemplele care arata cum business-urile pot folosi resursele platformei pentru a aduce oamenii impreuna sunt nenumarate", se mentioneaza in comunicat.

In acest context, Facebook anunta sa va continua sa depuna toate eforturile pentru a crea noi optiuni care sa-i ajute pe utilizatori sa sustina afacerile la care tin, intr-un mod cat mai simplu.

Instagram este o platforma de partajare a fotografiilor si inregistrarilor video cumparata de gigantul Facebook, in 2012. Facebook are peste 2,3 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, in timp ce Instagram are circa un miliard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#Instagram stickere afaceri locale , #stiri afaceri