Ziare.com

Metro vrea sa ia locul Mic.ro

Vineri, 02 Martie 2012, ora 09:30

   

Metro vrea sa ia locul Mic.ro
METRO Cash & Carry Romania vrea sa ia locul Mic.ro, lansand franciza "La Doi Pasi", un concept menit sa sustina micii comercianti independenti din comertul traditional.

Aproximativ 200 de magazine de pe piata romaneasca s-au alaturat deja acestui program, peste 80 dintre acestea fiind deja functionale dupa proiectul pilot de succes, scrie Money.ro.

Spre deosebire de modelele obisnuite de franciza, programul "La Doi Pasi" permite proprietarilor de magazine sa-si pastreze independenta financiara si operationala, pe durata intregii colaborari. METRO Cash & Carry isi pastreaza specificul de vanzare cu ridicata, sprijinindu-si clientii revanzatori in a-i deservi cat mai bine pe clientii acestora, consumatorii finali.

Principalul obiectiv al Programului "Trader Support & Partnership" (TS&P) are in vedere profesionalizarea clientilor revanzatori si modernizarea magazinelor acestora.

"Comertul traditional are o istorie in Romania, iar noi dorim sa-l sprijinim in continuare. Ne manifestam deja acest sprijin prin toate programele de instruire pe care le-am oferit micilor revanzatori in ultimii 4 ani, iar acum, in 2012, prin franciza La Doi Pasi. Dorim sa le oferim comerciantilor independenti experienta noastra de lideri de piata, consiliere pe parcursul fiecarei etape a dezvoltarii afacerii lor si tot sprijinul de care au nevoie pentru promovarea acesteia, respectiv mentinerea satisfactiei clientilor. Acesta este unul dintre avantajele prin care franciza La Doi Pasi se va diferentia pe piata", a declarat Marc Carena, Director Management Clienti METRO Cash & Carry Romania.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3841 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Am impresia ca si Metro e pe drojdie

cel putin la Constanta bate un vint ca se va inchide unul dintre supermarketurile Metro. Si daca numar masinile din parcare nu ma mira deloc.

 

Al cui este Metro?

Eu si familia mea nu am facut cumparaturi de la Mic.ro doar pentru ca apartinea comunisto-securisto-kaghebistului Dinu Patriciu.
Ca sa nu existe dubii, precizez ca sunt pentru capitalismul facut pe bune, nu asa cum l-a facut si il face Dinu Patriciu.
Daca Dinu Patriciu va fi condamnat macar pentru unul dintre dosarele pe care le are de zeci de ani in instanta, poate ma voi mai gandi daca ii fac vanzare sau nu.
Ma bucur ca Metro a preluat magazinele Mic.ro, pentru ca imi era mila de bietii oameni care le conduceau prelandu-le de la el si care au pierdut intrand in aceasta combinatie.
Asadar, poate sa imi spuna cineva al cui este Metro?

 

corect ce spune DISASTER........in plus....

nici Tiriac nu are nici o legatura directa cu Metro AG...chiar daca asa se stie in Romania....fata de Metro, Tiriac este un mic copil....Metro este un gigant mondial..Tiriac se pare ca a adus Metro in Romania...si detine cateva procente din capitalul social Metro Romania.

lamurit ?

Metro apratine concernului german METRO AG ( vezi www.metro.com). este unul din cei mai mari comercianti cash & carry din lume. Metro AG mai detine lantul Real, Galeriile Kaufhoff, Saturn, Media Markt. in trecut a avut in portofoliu Praktiker.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor