Ziare.com

Metrorex vrea studiu de fezabilitate pe Magistrala 7 Rahova-Colentina

Miercuri, 20 Octombrie 2010, ora 20:35

   

Metrorex vrea studiu de fezabilitate pe Magistrala 7 Rahova-Colentina
Metrorex intentioneaza sa organizeze o procedura de achizitie a studiilor de pre-fezabilitate si a studiului de fezabilitate pentru obiectivul Magistrala 7, Alexandriei - Voluntari, informeaza compania.

Sistemul de transport cu metroul este singurul care contribuie esential la descongestionarea traficului. In acest sens, Metrorex isi propune organizarea unei proceduri de atribuire care sa asigure angajarea unui prestator de servicii de proiectare calificat in servicii de arhitectura si de inginerie specializata in domeniul transportului public urban subteran de metrou.

Obiectivul contractului este de a furniza solutia optima pentru realizarea noii linii de metrou, din punct de vedere tehnico-economic si cu asigurarea incadrarii in timp si in buget, in conditiile asigurarii standardelor de calitate, mediu, sanatate si securitate a muncii.

Planul realizat de Agentia Japoneza - JICA recomanda realizarea unui nou coridor de transport public pe traseul Alexandriei-Rahova-Piata Unirii-Mosilor-Colentina-Voluntari. Aceasta magistrala va asigura preluarea in conditii de capacitate si viteza superioare a traficului actual si cel previzionat, pe directia Nord-Est-Sud-Vest a Municipiului Bucuresti.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1771 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ar fi binevenita o legatura Rahova - Colentina, dar, nu cred...

...ca este posibil sa se abordeze o lucrare de asemenea anvergura fara un studiu de fezabilitate foatre serios, nu facut la mishto de clientii politici!

 

Eu nu cred

Iata unul dintre motivele pentru care in Romania nu se investeste pe termen lung. Adica nu se investeste in infrastructura :

http://octaraduro.wordpress.com/2009/08/30/cand-vom-avea-autostrazi/

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor