Noi.ro, furnizor de incredere pentru magazinele de retail

Advertorial
Vineri, 04 Iunie 2021, ora 17:05
7817 citiri
Noi.ro, furnizor de incredere pentru magazinele de retail
magazin FOTO: noi.ro

Atunci cand detineti un magazin, indiferent de profilul acestei afaceri una din conditiile impuse, ca regula nescrisa sa spunem, este sa puneti la dispozitie personal care stie sa zambeasca si sa ajute, nu doar sa vanda. Iar mai apoi conteaza nu doar consilierea, ci si concret experienta clientului in acea locatie. Vorbim despre nevoia de a avea stoc disponibil, dar si variat. Aprovizionarea poate fi facuta de la un furnizor precum Noi.ro.

Magazinul Magazinelor, un furnizor pentru cei care au nevoie de stoc imediat

Noi.ro s-a facut cunoscut ca fiind un magazin de tip cash and carry. Autointitulat Magazinul Magazinelor, acesta devine un furnizor de incredere pentru cei care au un business de tip shop in care vand produse diverse.

De la Noi.ro poate fi achizitionat stoc imediat de produse de menaj, uz casnic, produse pentru curte si camara (ghivece, peturi, mese si scaune de plastic), feronerie si nu numai. Lista aceasta continua cu produse din gama constructii, auto de asemenea.

Un astfel de furnizor mizeaza pe diversitate, produse imediat disponibile, dar si la preturi competitive. Astfel, pe masura ce cantitatea achizitionata este mai mare, pretul este mai mic. De asemenea, sunt aplicate discounturi prietenoase, 1% la comenzi in valoare de 5000 de lei si 2% la comenzi de minim 10000 de lei.

Cum poate fi achizitionat stocul dorit

Mai toate afacerile au trecut in online de ceva vreme si de aici rezulta o serie de avantaje. Este mai rapid si mai eficient. Iar daca urmeaza sa faceti stoc de produse curatenie si nu numai, este foarte simplu sa faci asta online. Noi.ro este portalul care permite acces facil la produsele disponibile.

Accesati pagina online, alegeti produsele, iar echipa pregateste pentru voi comanda, gata sa fie ridicata. Asta inseamna timp eficient pentru a face aprovizionarea si timp castigat totodata in a nu colinda rafturile magazinului, a cara, impacheta, ridica si asa mai departe, tot stocul de produse. La fel de bine livrarea poate fi aleasa sa se realizeze paletizat. Optiuni exista in functie de cat cumpara fiecare si ce este deci mai convenabil.

Noi.ro isi propune altfel sa fie un furnizor optim pentru orice tip de magazin, fie el mic de cartier sau mai mare. Este sursa din care puteti alege peste 500 de branduri de produse, unde va asteapta peste 40 de mii de articole.

Cu un astfel de partener, la drum lung

Conditionarea impusa de multi furnizori privind cantitatea, preturile, comanda minima sau unde si cum sa fie livrat stocul de produse este o prima bariera pe care retailerii o au. Asadar isi cauta mereu acel furnizor care sa le indeplineasca toate conditiile, de la preturile avantajoase la disponibilitatea stocului. Iar intr-un singur loc sa le gaseasca pe toate inseamna fara doar si poate marele avantaj al colaborarii cu Noi.

Descoperiti ofertele online, descoperiti acest magazin al magazinelor ce va poate fi partener de business pe termen lung.

Contact:

0771.680.398

comenzi@noi.ro

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
România, cea mai mare inflație din UE în ianuarie. Activitatea Guvernului sau lipsa acesteia sunt printre principalele cauze
Rata anuala a inflatiei in Uniunea Europeana a scazut in luna ianuarie pana la 3,1%, de la 3,4% in decembrie, insa in Romania rata anuala a inflatiei a fost de doua ori mai mare decat media din...
Cum va arăta e-Factura simplificată pentru volume mari de facturi. Ministrul de Finanțe face reparații din mers cu o lună și jumătate înainte să fie împărțite amenzi
Cum va arăta e-Factura simplificată pentru volume mari de facturi. Ministrul de Finanțe face reparații din mers cu o lună și jumătate înainte să fie împărțite amenzi
De la 1 ianuarie, de când sistemul RO e-Factura a devenit obligatoriu pentru contribuabili, acesta a ajuns la peste 300.000 de utilizatori, prin intermediul său fiind procesate un milion de...
#furnizor, #magazin, #marfa , #stiri afaceri