(P)Un nou brand de aparate de aer conditionat pe piata autohtona - SKYWORTH

Advertorial
Marti, 26 Iulie 2016, ora 11:08
20555 citiri
(P)Un nou brand de aparate de aer conditionat pe piata autohtona - SKYWORTH

Design superb, tehnologii de ultima ora si un caracter prietenos cu utilizatorii sunt calitatile noilor aparate de aer conditionat pentru domeniile casnic, industrial si comercial distribuite de SKYWORTH ROMANIA

SKYWORTH este un producator international care inoveaza in domeniul tehnologic, avand o cifra de afaceri globala de peste 8 miliarde de dolari anual. Cu o investitie de peste 420 de milioane de dolari intr-o noua unitate de productie, SKYWORTH se afla in avangarda celor mai importanti producatori in domeniul climatizarii si sistemelor de aer conditionat.

Introducerea aparatelor de aer conditionat SKYWORTH (Gama Delfin, 9.000/24.000 btu) pe piata din Romania se face de SKYWORTH ROMANIA, subsidiara locala a concernului international. Primul distribuitor al acestora este Aer Express, unul din jucatorii importanti pe piata nationala a aparatelor de aer conditionat si climatizare dedicate domeniilor industrial, rezidential si comercial. In perioada imediat urmatoare aceste aparate vor fi comercializate prin intermediul mai multor distribuitori specializati in sisteme de climatizare.

Gama SKYWORTH Delfin (9.000/24.000 btu) este alcatuita din 4modele, care pot fi comandate deja pe site-ul www.aer-conditionat.ro.

Caracteristicile tehnice ale acestora sunt impresionante, depasind clar performantele aparatelor producatorilor consacrati, avand insa preturi mult mai accesibile:

  • Tehnologia Premium BLDC Inverter asigura o functionare economica, solida, clasa energetica fiind A++.
  • In premiera absoluta reglajul debitului de aer se poate face in mod continuu si nu in trepte.
  • COLD PLASMA - purificatorul de aer integrat elimina microorganismele, praful, alergenii si mirosurile neplacute, pentru un mediu cat mai aproape de cel natural.
  • Doar 20 decibeli nivel minim de zgomot - aparatele functioneaza silentios, asigurand un ambient confortabil in orice spatiu.
  • Special proiectate pentru climatul specific tarii noastre, aparatele SKYWORTH seria DELFIN functioneaza pe incalzire pana la temperaturi exterioare de -20 grade C.
  • Design minimalist, contemporan, foarte prietenos din punctul de vedere al utilizarii.

Descoperiti calitatile remarcabile ale gamei de aparate de aer conditionat Delfin de la SKYWORTH ROMANIA.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#aer conditionat SKYWorth, #aparate aer conditionat, #aer conditionat domenii casnic , #stiri afaceri