Puterea inovatiei si eficienta in business, la conferinta "Innovate Now!"

Marti, 04 Martie 2014, ora 07:11
1426 citiri
Puterea inovatiei si eficienta in business, la conferinta "Innovate Now!"

Pentru prima data in fata publicului roman, Steve Shapiro, autoritate internationala in ceea ce priveste inovatia din domeniul afacerilor, va veni in Romania pe 10 aprilie. Steve Shapiro este invitat special in cadrul unui eveniment dedicat comunitatii de business - "Innovate Now!" si va vorbi despre puterea inovatie si eficienta in business.

Conferinta "Innovate Now!" se va desfasura la Bucuresti, Hotel Crowne Plaza si va oferi audientei o experienta memorabila in prezenta celui care a revolutionat perspectiva asupra inovatiei in afaceri si care a dezvoltat un sistem inovator utilizat de peste 50.000 de oameni din intreaga lume pentru a crea echipe performante de inovare.

Americanul Steve Shapiro, expert international in inovatia pentru afaceri, autor, speaker si consultant de business, este cel mai bine cunoscut datorita abordarii sale nonconformiste pe care o imprima procesului de inovare. Autor al mai multor bestseller-uri vandute in intreaga lume, invitat ca speaker la TEDxNASA, Steve a sustinut prezentari de mai bine de 20 de ani in 44 de tari despre cultura, procesul si felul in care bunele practici ne opresc in a duce inovarea cu un pas mai departe.

Cu o experienta de 15 ani alaturi de firma de consultanta Accenture, Steve a implementat cu succes procese de inovare in organizatii mai mari de 20.000 de angajati. Printre cele mai cunoscute carti ale sale publicate in toata lumea, "Best Practices Are Stupid: 40 Ways to Out Innovate the Competition" a fost selectata drept cea mai buna carte de inovatie si creativitate a anului 2011 de catre 800-CEO-READ. Despre munca si cariera sa s-a scris in Newsweek, Entrepreneur Magazine, O-The Oprah Magazine, The Wall Street Journal, The New York Times, ABC News si CNBC.

De asemenea, printre speakerii confirmati in sesiunea din deschidere a evenimentului se numara Daniela Lulache - CEO Nuclearelectrica, Nicolae Danila - Board Member BNR, Andrew Auerbach - CEO Auerbach Group,Dr. Joerg Fabri - CEO allocate International si Nils Berger - CEO EK Automation. Acestia vor impartasi participantilor experiente importante despre impactul si beneficiile procesului de inovare la nivelul organizatiilor pe care le conduc. Informatiile complete despre eveniment, tematica si program sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.innovatenow.ro

"Innovate Now!" este o conferinta de o zi ce cuprinde 3 sesiuni de discutii interactive si dezbateri cu accent pe inovatie in domeniul afacerilor in contextul trendurilor globale. Sesiunea din deschidere a evenimentului este dedicata liderilor din diverse industrii locale care isi vor impartasi ideile si experientele legate de inovatie pentru a face loc ulterior panelului de discutii initiat de Aspen Institute Romania. Sesiunea principala a conferintei ii este rezervata invitatului special, Steve Shapiro, care va vorbi managerilor si antreprenorilor despre inovatie, cu accent pe modalitatile concrete si inovatoare prin care mediul de business se poate revigora.

Citește și:
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
Circar de meserie. Cum a făcut George Simion un hobby din a da buzna în instituții
George Simion, liderul AUR, a ajuns din nou în centrul atenției luni, 5 decembrie, după ce a dat buzna în Ministerul Energiei și a sabotat conferința de presă anunțată de Virgil Popescu....
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”. Acuzațiile aduse ministrului liberal Virgil Popescu
Cum au jucat PSD și UDMR la dublu pe tema „taxei pe soare”. Acuzațiile aduse ministrului liberal Virgil Popescu
În toiul votului pentru aderarea la Schengen, coaliția de guvernare este cuprinsă de noi tensiuni după ce ministrul Energiei a prezentat un OUG despre care opoziția a spus că ar fi o „taxă...