Rusia cumpara 50 de avioane Boeing 737

Sambata, 18 Septembrie 2010, ora 10:11
1724 citiri
Rusia cumpara 50 de avioane Boeing 737

Constructorul aeronautic american Boeing si conglomeratul public Russian Technologies au semnat vineri un contract in valoare de 3,7 miliarde de dolari (2,8 miliarde euro) privind achizitia a 50 de aparate Boeing 737 Next Generation.

Aparatele vor fi utilizate de companie aeriana rusa Aeroflot, care la inceputul acestui an a semnat un acord de parteneriat cu Russian Technologies, transmite AFP.

In plus, conglomeratul Russian Technologies, care gestioneaza participatiile guvernului rus la mai multe companii aeriene regionale, a precizat ca acordul include si o optiune pentru alte 35 de avioane Boeing 737 Next Generation.

Boeing a precizat ca in prezent are comenzi pentru 2.000 de aparate 737. Constructorul aeronautic american a anuntat la mijlocul acestei luni un nou proiect de accelerare a ritmului de productie pentru modelul 737 Next Generation, ca urmare a cererii puternice pentru acest aparat.

Boeing vrea sa ajunga la un ritm de productie de 38 de aparate pe luna incepand din al doilea trimestru al lui 2013. In urma cu doua luni Boeing anunta ca ritmul de productie pentru 737 Next Generation va creste de la 31,5 aparate pe luna in prezent la 35 de aparate incepand din anul 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#avion Rusia, #cumpartare avioane Rusia , #stiri afaceri