Ziare.com

Totul despre fiscalitatile din Romania

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 14:50

   

Totul despre fiscalitatile din Romania
Cea de-a doua editie a evenimentului "Tax & Finance Forum" se va desfasura in perioada 6- 7 mai 2015, la Hotel Athenee Palace Hilton din Bucuresti.

Forumul constituie un prilej de analiza si dezbatere a fiscalitatii in Romania, reunind reprezentanti ai Ministerului Finantelor, ai celor mai mari companii de consultanta si experti financiari, factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante companii prezente pe piata romaneasca.

In prima zi a "Tax & Finance Forum" se vor dezbate subiecte legate de: legislatia europeana, modificari, armonizarea legislatiei romanesti, Noul Cod Fiscal, TVA, impozitul pe profit/venit, contributii sociale, impozitarea veniturilor obtinute de nerezidentii din Romania, optimizarea si planificarea fiscala, solutii eficiente de restructurare si reorganizare a afacerii.

A doua zi a evenimentului va oferi raspunsuri la unele dintre cele mai importante aspecte fiscale in cadrul unor seminarii sustinute de reprezentanti ai celor mai mari companii de consultanta.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri, pe www.business-mark.ro.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2577 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor