Vesti bune pentru posesorii de telefoane Allview

Advertorial
Vineri, 21 Octombrie 2016, ora 16:52
17048 citiri
Vesti bune pentru posesorii de telefoane Allview

Compania brasoveana Allview s-a facut remarcata in ultimii ani prin numeroasele dispozitive dual sim pe care le-a oferit romanilor la preturi mai mult decat rezonabile.

Pentru Allview, piata smartphone-urilor de ultima generatie, capabile sa functioneze in acelasi timp cu doua cartele sim inclusiv de la operatori diferiti, s-a deschis abia in 2008. Pana in acel an, sub denumirea de Visual Fan SRL, brasovenii au comercializat televizoare, dvd playere, sisteme de navigare GPS si softuri de navigare traffic GPS, precum si alte produse electronice si electrocasnice.

In primul an in care si-a vandut propriile telefoane sub brandul Allview, compania a reusit sa asigure romanilor peste 20 de mii de smartphones dual-sim. Din acel moment, deschiderea Allview a fost una mult mai mare, aria de raspandire a brandului indreptandu-se si catre zone ca Spania, Germania, Slovacia, Olanda, Cehia, Ungaria, Polonia sau Republica Moldova.

Omul de afaceri brasovean Lucian Peticila, fondatorul companiei, explica procesul de dezvoltare al Allview: "In 2008 aveam doar doua modele de telefoane. Ceea ce a surprins placut a fost faptul ca smartphone-urile noastre imbinau caracteristici si functii valoroase cu un pret extrem de rezonabil.

Undeva la 299 de lei cu perioada de garantie inclusa si chiar extinsa la trei ani, telefoanele noastre au patruns pe rafturile retelelor locale de retail GSM. Ulterior am reusit sa incheiem parteneriate cu jucatori importanti de pe piata retail, iar faptul ca am asigurat intotdeauna suport pentru clienti, asistenta telefonica sau prin email precum si manuale de utilizare in limba romana a contat foarte mult".

La opt ani distanta de la primele smartphones oferite pietei din Romania, Allview a devenit un brand extrem de apreciat. Raportul calitate-pret al terminalelor produse la Brasov s-a pastrat, chiar daca odata cu nivelul impresionant de tehnologie implementat in telefoanelele Allview a mai crescut si pretul de vanzare al telefoanelor.

Allview acorda o importanta deosebita optimizarii sistemelor de operare ale telefoanelor pe care le comercializeaza incercand sa asigure romanilor produse si dotari de top la preturi comode pentru buzunarul acestora.

Devenit un exemplu de succes pe piata din Romania, Allview are astazi curajul de a se lupta de la egal la egal cu nume uriase din domeniul smartphones si propune din ce in ce mai des telefoane mobile high-end la preturi acceptabile, mai ales daca tinem cont de parteneriatele cu principalele companii de telefonie mobila din tara. Daca aceste parteneriate vizeaza in principal vanzarea produselor Allview, pentru compania brasoveana, un real plus de calitate il reprezinta si celelalte parteneriate incheiate recent si care ating o zona foarte sensibila: piata software.

Allview se bazeaza in ultima vreme pe produse Intel, Microsoft, Qualcomm sau MediaTek, detaliu care ridica intr-o maniera evidenta si categorica nivelul de performanta al produselor companiei.

Spre exemplu, impresionantul Allview P9 Energy Lite cu display de 5.3 inch si baterie de 4000 mAh, se bazeaza pe un procesor MediaTeh Octa Core bazat pe Helio P10, un argument solid pentru succesul comercial al produslui. Acelasi procesor MediaTek de tip Ocra Core (pe ARM Cortex - A53 la 1.3 Ghz) il gasim si in Allview X3 Soul Style, un smartphone mid-range foarte apreciat pe piata din Romania.

Recent lansatul Allview V2 Viper S, un smartphone cu Android stock si tableta cadou la precomanda din partea companiei, beneficiaza si el din cate se pare de un procesor MediaTek tactat la 1.3 Ghz, sustinut de cei 3 GB RAM si de acceleratorul grafic Mali - T720 Gpu. O noua demonstratie de forta din partea companiei brasovene care isi subliniaza cresterea valorica, fara a pipera pretul telefoanelor din noua gama.

Tragand linie, iata care ar fi principalele argumente pentru care merita sa achizitionati un smartphone Allview.

1. Raport calitate-pret excelent

Allview a reusit sa inclusa specificatii de ultima generatie in telefoanele sale mid-range si high-end, dar a pastrat oarecum linia preturilor. Spre exemplu, Allview P9 Energy Lite (4G, dual sim si Conectivitate LTE - FDD si TDD) se bazeaza pe o baterie impresionanta de 4000 mAh, beneficiaza de un procesor MediaTek Octa Core plus Mali T-860 pe 3GB RAM, asigura un display IPS HD de 5'3 inch (InCell, Full lamination) si camere foto (sistem dual) de 13 respectiv 5 megapixeli (cu filmare Full HD) la numai 1199 de lei sau chiar mult mai ieftin tinand cont de ofertele diferite ale operatorilor de telefonie mobila.

2. Design spectaculos

Compania investeste din ce in ce mai mult in design-ul smartphone-urilor sale. Foarte multi specialisti in domeniu considera deja ca smartphone-urile de tip Allview arata absolut impresionant la foarte multe capitole.

In plus, Allview insista nu doar pe aspectul exterior atragator al telefoanelor sale ci si pe nivelul de stabilitate si soliditate al acestora. Noul Allview V2 Viper S spre exemplu (cu display IPS Full HD LTPS de 5.5 inchi) benficiaza de o sticla rezistenta la zgarieturi Soda Lime Glass, in timp ce P7 Pro este protejat de zgarieturi prin Asahi Glass.

Desigur, daca suntei interesat sa asigurati telefoanelor Allview pe care le achizitionati si mai multa protectie, precautia nu strica niciodata. Alege spre exemplu o husa Allview din gama de produse de la Catmobile si vei observa cat de simplu poti avea grija de telefonul tau.

3. Camere foto de calitate

Aminteam de Allview V2 Viper S, trebuie sa stiti insa ca acest smartphone produs la Brasov va poate asigura un plus de calitate impresionant la capitolul camera foto. Argument important pentru Allview care insista pe calitatea acestor functii deosebit de importante pentru utilizatori.

Camera foto principala a Allview V2 Viper S are 16 megapixeli, un pas important inainte facut de companie fata de best-sellerul Allview P7 Pro spre exemplu al carei camera foto principala atingea doar jumatate din aceasta rezolutie. Allview se preocupa de acest capitol si acest lucru pare sa conteze din ce in ce mai mult pentru piata din tara noastra.

Nu uita insa ca si camera foto a telefonului tau trebuie protejata, asa ca poti arunca si in acest caz o privire peste diverse tipuri de huse telefoane sau caracase de protectie oferite de cel mai important site de accesorii din Romania, Catmobile.ro.

Poti de asemenea contacta specialistii de la Catmobile Accessories pentru a primi mai multe informatii despre husa sau folia de telefon care ti se potriveste.

4. Baterii din ce in ce mai puternice

Pasi importanti si la acest capitol facuti de compania brasoveana care propunea in cazul P41 eMagic o baterie de doar 1400 mAh. Astazi, Allview P7 Pro asigura utilizatorului o baterie de 2300 mAh, noul V2 Viper S mizeaza pe o autonomie impresionanta de 3000 de mAh in timp ce P9 Energy mini si P9 Energy Lite beneficiaza de un acumulator umitor de 4000 mAh

5. Suport clienti

Allview asigura asa cum aminteam suport pentru clienti si asistenta telefonica sau prin email atat pentru smartphone-urile sale cat si pentru tabletele din oferta. Utilizatorul poate posta chiar un ticket rapid de contactare client prin intermediul site-ului oficial al companiei.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#caracteristici telefoane mobile Allview, #accesorii telefoane Allview , #stiri afaceri